Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Terbeliak Di Tengah Malam

  • Monday, December 3, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...








    Salam December semua!!

    Bulan terakhir untuk kalender masihi..dan bulan pertama untuk kalender Islam...

    1 Dec yang jatuh pada ari Sabtu...so hows your weekend?

    Sofia menyambut kedatangan December nih bersama family sofia..semua ada exp Azirah..yang baru je naik untuk semester II..so..nan ado la die nak dapat balik on weekend kan...hehe

    Family sofia sampai Jumaat malam..area pukul 10++..sedap-sedap tgk MAMA pulak tuh...aihhh bile abah dah sampai..tv adalah hak tuan besar lah kan...huhu..

    Abah mana main awards nih sangat..lagi lah korea punya award yang xde sub tuh..memang tak le die kasik chance kitorang tengok pun...





    Aihhh tapi nasib baiklah ade planning midnight tuh...pukul 1130pm je kitorang dah cabut ke GSC..alhamdulillah..abah sporting abis kasik permission sofia bawa adik-adik sofia tengok midnight..haha..

    Lepas makan segala dominos kat umah..siap-siap terus gerak..tix dah booking awal..syaza ngan iqa nak tengok Twillight tapi sofia rasa sebabkan chibby ade joined kitorang sekali..tak sesuai untuk tengok Twillight..jadi sofia decide kite tengok Life Of Pi...





    Citer 1230am...tapi sebab kan 1130 dah kuar..dan masa perjalanan ke GSC pulak hanya ambil masa dalam 5++ minit jer...kitorang menghabiskan masa dengan mengambil pic..tengok apa next movie yang akan ditayangkan untuk dimasukkan dalam wish list tontonan kami...

    Selain dari twillight..syaza ajak tengok Hobbit nih..

    Hurmm tengok la nanti macam mana..





    Nih chibby nih berani-berani pulak die amik pic macam nih...kalau abah nampak mesti die bising..takut ngigau..abah memang prihatin sikit dengan si bongsu nih..kalau boleh jgn sampai die nangis2 bagai lah...bongsu kannnn...

    Chibby nih bukan berani pun..dulu time die kecik-kecik pun..area umah sofia yang kat johor tuh keliling semua chinese..so bile CNY..ramai lah yang panggil lion dance buat show kat rumah diorang..so dengan dengar bunyi gendang-gendung tuh semua..die boleh menangis meraung non stop sampai abah ngan ibu terpaksa bawa chibby pegi jumpa ustaz untuk pulihkan semangat die...sebab kan tuh la..abah memang tak kasi kitorang nih sergah-sergah die ke..takut-takutkan die..sape buat memang teruk kena marah dengan abah...

    Ohh pasal Life Of Pi tuh nanti sofia review..sape yang plan nak tengok..sofia memang suggest kat korang pegi tonton...sofia kasik 5 bintang...









    0 comments:

    (c) Copyright 2010 Eighty percent of success is showing up. Blogger template by Bloggermint
    Sponsored by Texas Phone Book, Texas Accountants, Optician Jobs.