Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Reward

  • Friday, December 21, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Finallyyyyyyy!!!!! TGIF!!!! Ya Allah...sofia rasa panjang je masa nak tunggu jumaat nih...lama sangat kali nih..maybe sofia pun sejak last week asyik stress je..

    Sampaikan masa stress tuh ape yang sofia beli makanan pun sofia tak sedar..tup-tup tak habis baru rasa pelik kenapa lah boleh beli banyak macam nih...hahaha

    Dah tuh..sofia dengan office mate dah tak tahan masa tuh pasal pindah-pindah nih..time lunch kitorang kuar pegi jenjalan..die nak beli kasut..haha dan sofia pun boleh terjebak beli jugak..

    Sejak syuk tak ada..nih first heel yang sofia beli..before nih beli jenis wedges je..nih kali tengok design die yang agak unik..selesa n heel die tak rasa tinggi sangat..bantai la...hahaha

    Sofia tengok, banyak-banyak heel sofia..nih yang paling rendah..hehe..dulu masa syuk ada memang sofia byk cari heel yang tinggi-tinggi + suami sofia suka tengok sofia pakai heel kan..lagi la bile ade pemangkin nih kan..



    Haaaa...poplook nih bungkusan die dah lain la..sekarang dah ade plastic camnih...dulu diorang balut dengan kertas pastu lekatkan dengan sticker tulisan thepoplook...haha perkembangan untuk poplook..

    Sofia memang suka beli baju kat sini..dengan service die yang memang tip top..website yang friendly..memang terbaeeekkk..memang tak heran lah bile kite pakai baju poplook nih pegi mana-mana ade potensi jumpa yang sama orang lain pakai...

    Bagi sofia bile online shopping nih..untuk letakkan kepercayaan kepada sesuatu yang hanya bersandarkan pada gambar bukan lah senang..tapi bile sekali orang guna, service and segalanya terbaekk memang orang akan datang balik dan siap suggest kat orang sekeliling die suh beli kat poplook...

    hehe sebab tu yang sofia buat :p

    Lagi satu poplook nih, banyak dress yang menepati ciri-ciri yang diingini seorang muslimah..haaa memang ok lah kan...













    5 comments:

    Lyn Yusoff said...

    cantik heels tuh

    Mr. J said...

    tinggi~

    Isteri kepada Suami said...

    kak Lyn: hehe..tq..suka pd line hitam kat kasut tuh :)

    mrj: hehe mana ade..ok je nih..dulu sofia pakai lagi tinggi dr nih..skg dh makin lanjut usia makin tak mampu rasanya nk tinggi2.. :)

    ~MakLady~ said...

    alahaiiii. . maklady dh type nk publish bleh plak line ttiba xde. kena type semula :-C
    maklady ms muda muda dlu pun minat heel. paten ygcm sofia beli pun suka gak. look sexy laa huhu. bgi maklady paling penting bila nk cri kasut,utamakan keselesaan dan bleh dipakai ke mana mana.

    Isteri kepada Suami said...

    maklady: hehe..bile kene cmtuh memang leceh..stress betul..bile kene retype nih kengkadang feeling dah xsama ms type yg mula2 tuh kan..hehe

    betul2 tuh kak..sofia skg pun pk cmtuh..kalo x mau tercabut kaki ni