Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Review Film OST "..One Step Closer.."

  • Thursday, December 6, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Rasanya ramai yang tahu bile sebut "one step closer.." nih..merupakan sedutan lirik ost Twilight..

    So..siapa yang dah tengok breaking dawn part 2?? Sofia rasa sofia antara yang lewat tonton kan...masa mula-mula tayang lagi sofia rasa ramai yang siap booking tix masa minggu pertama ditayangkan...last week memang tak sempat..this week alhamdulillah...+ syaza ngan iqa ade sekali...boleh la..lagipun semalam sofia cuti pegi klinik..balik tuh kite layanla..hehe

    Yang part first sofia tak tengok..lagipun time tuh keadaan sofia tak stabil..sofia takut tak kuat untuk layan citer-citer cinta nih..even yang part two nih pun..tapi tak lah teruk sangat..cuma kadang-kadang ianya memberi kita harapan yang kita akan kekal bahagia bersama pasangan kita..sedangkan realitinya, untuk capai kebahagiaan yang kekal tuh..kita harus lalui jalannya yang berliku..betul tak?



    Twilight part two nih, bukan lagi kisah bella ngan edward jalan citernya..tapi lebih kepada untuk protect family diorang terutamanya anak bella ngan edward...

    Melindungi anak perempuan mereka yang kelahirannya menyebabkan mereka telah langgar peraturan vampire la kununnya...haha *tang nih ramai satu panggung tergelak*

    Even jalan citer agak merapu, tapi still boleh la untuk santai-santai rehatkan minda sekejap..

    Kali nih sofia tengok dah macam assembly vampire plak...bukan main yang dari Amazon semua ade berkumpul...


    Sofia rasa bella nih nampak lagi cantik lepas die jadi vampire..solekan die memang cantik la..even patutnya nampak lagi pucat..tapi tak la..die memang cantik dari sebelum jadi vampire..haha *syaza sure buat muka kalo sofia puji si bella nih*

    Tapi sofia akui, kalau tak sebab si Pattinson nih..hanya pada jalan citer nya..sofia tak rasa sofia akan pegi layan movie nih..heheheh ;p

    Memang hensem gileeeee Pattinson nih!



    Taman nih ada masa penutup citer nih nanti..kalau korang ingat first filem nih dulu..saga kot..ade kuar juga taman nih tapi dalam mimpi bella..tapi masa dalam mimpi tuh macam samar-samar...sekarang terus kenyataan..

    Harapan bagi mereka yang menyayangi antara satu sama lain kan...sure nak bersama selamanya...macam tuh la penghujung cerita nih..untungla jadi vampire..selamanya mereka bersama..sebab tu sofia berat sebenarnya nak tengok citer-citer cintan cintun nih..ianya bagi kita harapan kan...

    Tapi harapan sofia tetap masih ade..masih kekal dalam sanubari nih even tak dapat luahkan direct depan suami..sofia tahu masa yang akan menetukan segalanya..kebahagiaan untuk bertemu dan bersama kembali suami sofia pasti ada...hanya sofia perlukan kesabaran dalam menunggu...insya-Allah..














    0 comments: