Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lost My Control

  • Tuesday, December 18, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Ya Allah.............ku mohon pertingkatkanlah kesabaran untuk melayan kerenah manusia nihhhhh...

    Dengan keje satu hal..kes pindah floor satu hal...memang bulan nih bulan yang menguuuujiiiii kesabaran sofia..

    Mungkin juga sofia dah mula hilang kawalan untuk kawal rasa marah..hilang kawalan untuk terus bersabar...bile sofia rasa orang tuh mula mengambil kesempatan atas diam + toleransi sofia...ianya telah melepasi tahap garisannya..dan susahnyaaaa sofia nak kawal rasa untuk tidak timbulkan rasa marah tuh...

    Aihhhh dari minggu lepas sofia diuji dalam hubungan sesama manusia nih....senangnya jika kita hanya bekerja dengan machine dari keje dengan manusia yang pelbagai kerenah + nak puaskan kehendak diorang...



    Sampaikan semalam petang...sofia pun tak sedar boleh pergi secret recipe..pastu sekali order cake 2..mula-mula sofia nak green tea cheese..sekurang-kurang nya tidak lah terlalu manis dan menjadi terlampau muak sebab ade pahit-pahit green tea tuh..bila cari, tak de pulak green tea..hurmm ambil jelah strawberry marshmallow dengan turkish indulgence..mula-mula makan strawberry marshmallow..abis 1 slice perut dah kenyang gile....dah mula risau camne nak abis kan yang satu slice lagi....dah try punya try..memang tak boleh nak telan sikit pun...jadinya...sofia buat perkasam dalam peti ais tuh..insya-allah sambung balik petang nih...

    Sofia berjaya habiskan satu slice tuh..tuh pun perut dah penuh...tekak mula rasa muakkk gilee...huhu memang sofia tak boleh makan manis banyak sangat sekarang nih..senang rasa loya bila terlampau manis..

    Dah macam tuh...nasib baik lah umah ade green tea...memang terus sofia bancuh green tea tanpa gula...fuhhh leganya lepas tuh...

    Semalam pagi pun sofia minum black coffee tanpa letak gula..mula-mula nak telan tuh rasa cam pahit lah juga..terkenyit-kenyit mata nak telan..lepas tuuuu..dah rasa sedap pulak...haha..pagi nih pun sama...sofia ambil black coffee tanpa gula..haha sedapppp...









    0 comments: