Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Happy Birthday Abah

  • Wednesday, December 26, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Happy Birthday Hj Jamaludin!!!

    Semoga panjang umur..murah rezeki..dikurniakan kesihatan yang baik..may all your dreams come true..may Allah bless you :)

    We are love you super duper much!!!! muahhhhhxxx....cehhh depan abah tak berani nak menggedik cam nih sebenarnye..hihi..

    Selamat kembali bekerja yeee.....even isnin arituh sofia tak cuti..tapi sebab semalm cuti x-mas..arinih masuk keje macam feel monday blues..kirenye..bukan monday je blues..sofia rasa setiap kali masuk keje memang blues je la manjang..hahaha

    So, cuti kali nih, haha seperti biasa..masa sofia hanyalah untuk family..yess my family..kalaulah MIL pun joined memang best...dikelilingi family memang seronok...



    Bila x-mas, bagi sofia sekeluarga memang dah jadi tradisi celebrate birthday abah..act birthday abah hari ni..tapi sebab hari nih masing-masing dah start keje..sofia pulak hari nih ade kursus...memang tak boleh nak cuti..jadi kite awalkan celebration tuh...

    Sepanjang diorang ade nih, sofia rasa breakfast jer ibu masak..yang lain semua makan luar sebab kite pun masih meronggeng sana sini...

    Sure lah KL tempat yang dituju kannn...situ lah yang happening..sofia rasa setiap ari ke sana time diorang ade nih...isnin sofia keje pun diorang ke KL jugak...haha..tak pelah..janji korang happy...



    Birthday abah kali nih kite buat kat restaurant chinese muslim area bangi...untuk tekak sofia memang suke gile masakan chinese nih terutama bile berkaitan seafood nih..fuhh memang sedapppp...



    Mula-mula sofia tak sure abah ok ke tak restaurant nih..pastu bile tanye abah cakap ok..pe salahnya kite try..buat apa asyik pegi tempat yang sama even sedap...we should try something new...

    Haha..that's my father..memang suke try yang baru... 



    Cuma kalau ibu, die kurang suka untuk mencuba..takut tak boleh ngam ngan tekak die..tapi oklah, restaurant nih nampaknya semua puas hati...

    So...dah macam nih...haha sofia akan survey lagi restaurant chinese muslim yang lain...haha..nih diorang tak rasa lagi cream butter crab..fuhhhhh memang marvelous!! hihi

    Sofia ade pengalaman makan masakan chinese nih time sofia kerja swasta dulu..best sangat dengan diorang...ianya memory yang amat indah...






      

    0 comments: