Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Adik-Beradik Outing

  • Thursday, December 13, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Selasa aritu tetibe adik-adik sofia bagi sms, "Along..kitorang dah on the way ke Putrajaya.."

    Nasib baik lah time tuh sofia punya meeting kawasan Putrajaya je...tak lah berkejar masa sangat..takut diorang sampai awal sebelum sofia sampai...

    Sekali ngam2..diorang sampai time sofia pun baru jugak sampai..tak sempat salin baju pun...

    Adik-adik sofia nih biaselah..time datang umah tak pernah nye perut tuh kenyang..memanjang la lapar even dah stop makan time otw..

    Bagi diorang putrajaya-muar nih dah macam sebelah menyebelah..datang bile-bile masa je..nak2 time2 cuti sekolah nih..weekend pun parents sofia bile tak ada jemputan kahwin ke apa2 urusan..memang sampailah diorang ke Putrajaya nih...



    Dah nama diorang datang mengejut..pulak tuh sofia pun baru balik dari Muar selasa tuh..alamatnya makan luar jelah malam tuh..dah la penat + malas nak masak + nak cari bahan2 lagi...huh...beli jelah senang...

    Time tuh yang available and tak jame hanyalah Pizza Hut..melepak lah kitorang kat Pizza tuh...

    Lepas tuh borong Big Apple untuk abah+ibu sebab diorang kata esok nak balik Muar pulak...memang ikut suka je budak2 ni ulang alik macam nih...

    Sementara pegi beli tuh..si Chibby nih nak jadi Wallace cartoon yang pegi bulan semata untuk amik cheese tuh..sebabkan tak ramai orang dalam alamanda time nih..memang beranilah die nak masuk..kalau tak mau nye die nak even dalam hati memang nak..haha 



    Ohh ye semalam 121212 kan...lupa semalam..tuh la bile ari keje nih busy melampau sampai date pun lupa...

    Happy belated 121212 day...

    Nih pic masa pagi 121212..masuk tengah hari ke petang dah tak de makna dah nak senyum macam nih..mencuka memanjang...stresss!!!!!!












    0 comments: