Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

2 Cerita Dalam 1

  • Friday, December 14, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera....




    kedai chatime yang amat selesa

    Last sofia jumpa azira november..time die cuti sem..so adalah dalam 2-3 weeks juga tak jumpa die..act kan kitorang pegi water park yang dah lama plan tuh..ingatkan time tuh azira nih boleh la outing sebab tuh plan weekend..sekali die ade kelas ganti pulak arituh...so, harus lah die korbankan berjalan demi masa depan die..n abah ibu pun suh die pegi class dari joined pegi water park..

    Bile dah macam tuh, sok nye sofia n adik-adik sofia yang lain jengah lah die kat sana..kesian pulak die tak dapat joined tuh kan...bile dah bagitau nak datang tuh..apa yang diminta for sure makanan lah kannn..

    Ibu masak extra untuk bekalan azira..pastu sofia belikan chatime nih..haha almaklum lah kan..dpn umah je chatime nih..memang setiap kali balik muar, harus singgah..sofia rasa memang setiap hari sofia singgah..sofia suka sebab diorang ada pelbagai perisa green tea...adik-adik sofia pun dah ketagih ngan air chatime..sekarang nih tengah nak pengaruh abah ibu je...haha..nampak ade la peningkatan sikit..hhihi


    fokus hanya pada crown tuh

    sofia kan dah dekat 2 bulan tak balik..haha..agak pembaharuan berani..kalau tak dulu..tetiap minggu memang confirm balik..kali nih tak..hihi..

    bile balik muar kali nih...wahhh banyak jugak bezanya..esp lepas birthday Sultan Johor..memang cun lah..haha dah tuh sampai sofia nak pegi Amanah Raya yang selama nih tak de hal nak pegi boleh terpusing-pusing kat roundabout nih sebab tak hingat kat celah mana Amanah Raya nya..

    Dah tuh dengan jem nye jangan kata lah..kadang-kadang rasa kalah jem KL..at least ade masa-masanya yang kite boleh predict..nih tak...macam setiap masa lah die nak jem..nasib lah tak de sebab sangat nak ke area wetex nih...selamat lah sikit dari nak tempuh jem sentiasa...

    Bile stuck dalam jem nih...dari jauh dah nampak kemegahan crown dalam pic tuh...fuhhhh cantik arr...bandar di raja dah kan..haruslah kelihatan cantik...hehe..apa pun..as muarian..memang balik kali nih..sofia rasa proud la dengan perubahan yang ada...















    0 comments: