Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Welcome November!

  • Thursday, November 1, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahteta..





    Bye October...welcome november..tak lama lagi kite good bye pulak 2012, welcome 2013...kejap je masa nih ekk...sekarang nih lagi lah sofia rasa macam..eah..dah pukul 10..dh pukul 12..tak sedar betul..

    Pagi-pagi tuh sampai office kadang-kadang tak sedar tak breakfast lagi dh pukul 8 lebih..kalau tak silap sofia, ada yang kata antara tanda-tanda kiamat..masa yang berlalu dengan pantas...astaghfirullahalzim..

    Time balik raya haji haritu, sofia dah ada soulmate..hehe..nama die Eric..nanti sofia citer kemudian pasal si Eric nih...die sekarang dah tinggal serumah dengan sofia kat Putrajaya.. ;p

    Selain tu, sebelum october menutup tirai iaitu semalam la kaaann...sofia telah buat sesuatu..haha memang lama diidamkan..so, bila dah sampai sini..hehe..pastu tengok orang sana sini review pasal 'nya' memang lagi la buat sofia tertarik..haha..nanti, insya-allah...sofia akan share apa benda nya...

    Selain dari 'benda' ada juga sofia buat sesuatu yang melekakan..haha tuh tunggu tahun depan kot baru exposed kan...nanti tak surprise..hehe...

    Kirenya, sebelum october nih berakhir..boleh tahan juga sofia ni me'lagha' huhu :((

    Baru sekarang sedar..time buat memang tak sedar...insya-allah lepas ni sofia harus hati-hati dah..tak mao dah macam-macam lagi..huhu :((

    Sofia akan ceritakan in detail a bit la pasal ke'lagha'an yang sofia buat nih...ermmm insya-allah next week~

    :) Semoga november ni memberikan kita lebih ketenangan dan kemudahan dalam segala urusan yang kita lalui...






    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    ape lah tu yer.. hehehe

    Herma Julianny said...

    eric?
    lelaki ke, jantan?=D
    mesti breakfast tau...=)

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: haha kak tgu nnt sofia share hehe

    herma: hehe sbenanrnya jantan tp mcm xsampai ati kata jantan ;p
    baik :) tq