Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jom Layaaannnn Nih..

  • Friday, November 9, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....




    Wahhh Jumaat sudah..dah beberapa hari dalam minggu ni sofia asyik la ingat hari Jumaat..punye la tak sabar nak Jumaat..act bukan tak suka pegi kerja...tapi yang sofia liat sangat sebab nak kena bangun pagi...perghh memang bercinta betul..nak bangun lambat kang..merah pulak card sofia tuh..

    Minggu nih agak busy...kerja+training..perghh memang pack...bile terlalu pack..ianya buat sofia rasa penat sangat..cuma yang pelik tuh..kat office tak rasa penat..bile dah balik umah tuh..perghhh penat giler rasa..kadang-kadang sampai nak mandi pun xsempat..sebab terus tido..

    Bila dah penat macam nih..sofia memang tak la nak keluar-keluar sangat..jadi, nak hilangkan stress penat tuh..time lunch, sofia sure akan layan citer To The Beautiful You...sofia tapau pastu makan sambil ngadap nih...at least nak masuk ke sesi petang tuh tak la muka nih nampak penat sangat..hehe..terus semangat kerja ;p



    To The Beautiful You nih jalan cerita die lebih kurang sama dengan Hanakimi (versi Jepun)..fuhh lama dah citer Hanakimi tuh..layan time kitorang 2 year rasanya..haha skg nih keluar versi korea pulak..

    Hero die Choi Minho..sofia suka style minho nih dalam citer To The Beautiful You (gambar 1) banding style yang sebelum nih..rambut panjang2 (gambar 2)..heee rimas rasanya..sebab muka die kecik..jadi kehenseman die macam tersorok bile rambut panjang...bile rambut pendek kannn haaa...sedap mata memandang..henseemmm~

    Memang padanlah Minho yang bawa watak dalam nih sebab Minho nih memang kaki sukan pun...nampak je die macam kurus keding..tapi sekali bukak baju.mak aihh kecik-kecik badan die nih pun ade juga muscle sana sini...heeeee...

    Citer nih memang best..











    0 comments: