Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jom Ber'Candylicious'

  • Monday, November 26, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...




    Isnin lagiiii...macam biase la kan..hari bekerja bagi sofia..setelah 2 hari rest and tido dengan cukup..patutnya kite harus lebih bersemangat untuk bekerja arinih..yeay!

    Happy Working guys..!!

    Bile belek-belek balik pic2 time sofia dengan adik-adik sofia nih kan..buat sofia rasa nak je pegi KLCC sekarang jugak..nak buat stock chocolate..hurmmm puas!!

    Hari tuh sofia tak larat nak lama-lama kat candylicious..time tuh pun dah lewat jugak..mana tak nye..dah queue lama kat petrosains n aquaria tuh..pastu jalan sane sini lagi...fuhhh kaki dah rasa macam nak tercabut..

    Jadi, sofia ngan adik-adik sofia..grab je mana yang nampak n nak..bile dah penat..budak-budak nih pun tak de selera sangat..chibby cuma nk gula tube yang die buat sendiri nih..dari sampai lagi die merengek nak buat nih...



    Mula-mula sofia tak perasan kit kat nih..padahal dah 2-3 kali juga sofia round tempat kit kat nih...baru perasan ade kit kat green tea nih...1 pack besar terus sofia hamik..sofia memang dah lama nak try..baru sekarang jumpa..

    Haha..bagi peminat green tea memang sure puas hati dengan kit kat nih lah..manis2 choc tapi ada pahit2 sikit..haha so tak lah rasa manis sangat..

    Dah semakin meningkat umur nih..sofia perasan yang sofia kurang minat dengan jenis2 makanan ke minuman yang terlampau manis..nanti tekak sofia jadi haus yang melampau...

    Huaaaa...mahu chocolate sekarang!!! kadang-kadang kan sofia nih, ada satu peringkat..memang teringin gileeeee nak chocolate..ha bile dah macam tuh...memang la tak dapat nak dibendung keinginannya...











    0 comments: