Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Istanbul Aku Datang

  • Thursday, November 22, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Hahah sape sangka sofia yang selama nih punya lah serik tahap gaban nak tengok citer melayu nih..kali nih sofia terpengaruh jugak..dan alhamdulillah...ianya sebuah filem yang boleh dikatakan menarik compared filem2 melayu yang lain...haaa see...sofia bukanlah tak sokong citer melayu ok...

    Sofia ngan syaza siap layan movie nih dua kali lagi ok...bile ok..sofia tak rasa menyesal pun layan bape kali pun...as long ianya berbaloi..sofia tak lah nak sangat ianya follow macam cerita omputih tuh...at least cari jalan cerita sendiri dan menarik dengan keunikan tersebut...bukan semata-mata nak movie yang "opened minded" kononnya...

    Oklah...movie nih pasal Dian (Lisa) yang sanggup datang ke Istanbul untuk bf die Azad (Tomok) yang sedang study medic..bagi dian kalau nak tunggu bf die tuh abis belajar dan kawin lambat sangat..sebab tuh die datang dengan harapan yang bf die akan propose die..

    Sepanjang die kat Istanbul tuh la jadinya macam-macam cerita and segalanya terbongkar dan menyebabkan penghujung ceritanya lain dari pengharapan permulaan cerita..

    Bertambah serinya cerita nih bila si Beto tuh punya watak...haha memang cute..sampai sekarang melekat words "Jangan Biadap..." hahaha..lepas tengok cerita nih sofia rasa Beto nih cute..haha

    Act, nih first time movie yang sofia tengok Beto bawa watak sempoi macam nih..kalau tak..tak habis bawa watak ganas-ganas je..kalau drama tuh memang ade lah die bawa watak sempoi...

    So, siapa yang belum tengok, boleh la pegi layan...sofia kasik 4.5 dari 5..











    0 comments: