Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

From SASA

  • Friday, November 30, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....




    Finally....................
    I got you Britney!! haha.. Baby One More Time!!

    Sofia sebelum nih kurang gemar dgn perfume Britney..esp yang pink tuh..kurang serasi dengan hidung sofia..tapi yang kali nih...sekali bau terus suka..masa mula-mula SA nih promote kat sofia dulu, time tuh sofia baru lepas beli dkny..jadi kena la tunggu yang tuh habis..time tuh dah rasa nyesal beli dkny..tak nak try bau yang lain...

    Sofia jenis suka tukar-tukar perfume..jenis cepat boring dengan bau tuh je..



    Time beli perfume BP nih, sofia dapat baucar rm10..tak tahu nak buat apa..jadi SA tuh suggest sofia product  Dr.G nih..first time gune product Dr.G nih..

    Function die sama macam scrub..pakai 2 kali seminggu je..tapi tak rasa kasar-kasar pun sebab die bentuk gel..bile gosok kat muka tuh memang nampak la segala kekotoran keluar sebab nampak macam bile kite gosok daki..


    *YES dah start dah nih.... ^_^
















    1 comments:

    Zie Madini said...

    lawa botol perfume tu. zie lak jenis setia dgn perfume. dari dulu sampai skrg pakai perfume paris hilton. hehe