Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Film Review

  • Tuesday, November 6, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Jumaat malam aritu sofia dengan adik-adik sofia layan Skyfall..actually tak de plan pun nak tengok wayang time tuh..sebab budak-budak nih datang pjaya pun main sergah je tetibe kan...time dinner tuh la si Iqa kata nak layan movie..

    Kire bersyukur la dpt skyfall nih..sofia tak dapat nak survey2 dlu sebab mengejut punya planning..dan time tuh movie yang available pun tinggal skyfall nih ngan filem2 melayu...so, kitorang decide skyfall la kan...

    Terus-terang sofia katakan..nih first movie yang sofia boleh tertido dalam wayang...jalan cerita die memang bosan..sebab tuh boleh terlelap...si Iqa lagi syok..hampir sepanjang citer die tido...arghhh membazir rasanya!

    Tapi, sofia tak sempat bising-bising kat twitter pasal skyfall nih..agak busy la weekend arituh..so, semalam cousin sofia pun tweet pasal skyfall nih..haha die pun kata benda yang sama..and member2 cousin sofia pun cakap bosan...so, maknanya bukan sofia sorang la yang kata bosan..haha..

    Sofia rasa kalau siapa yang selalu follow semua filem james bond nih...untuk skyfall nih korang beli jela DVD pun ok..

    So, kesimpulannya, untuk Skyfall nih sofia kasik 0.5 dari 5..

    Baik layan citer cartoon..










    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    tak sempat tgk sbb tiket sold out. huhuhu

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: xpe kak...xpyh tgk!! xbest