Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cuti Sekolah Bermula

  • Wednesday, November 21, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera




    Last week dah mula budak-budak yang bersekolah nih cuti..dan ianya juga bermakna Iqa ngan Chibby juga cuti lah..memang dah dirancang awal-awal..ermm rasanya memang setiap kali cuti sekolah kot...diorang sure akan lepak umah sofia..

    Last week pulak banyak cuti umum kan...dan sofia pun topup lagi 2 hari cuti..haha dan ini bermakna sofia hanya bekerja sehari je untuk last week...wahhhh seronok betul..hahaha..

    Lagi pun sofia memang ingat nak spend time ngan adik-adik sofia..kali nih kite berjalan luar kawasan lah pulak...hahah...weekend ke hari biasa dah selalu sangat ke kawasan yang sama...

    Diorang sampai malam..jadi malam tuh tak kemana la..cuma layan movie...ok, cuti yang panjang last week tak banyak movie best pun sedang tayang melainkan Istanbul Aku Datang...



    Belum pun budak-budak nih sampai, sofia dah dapat sms..bukan bagitau dah nak sampai..tapi... "Along..kitorang lapar..jom pegi Mc D"

    Hahahaha...nasib baik diorang nak McD je..kalau buatnya nak yang lagi up dari tuh...huh..kire boleh la..bawalah diorang pegi McD...

    Lepas tuh diorang ajak layan movie..cartoon2 memang tak ada lagi lah..kalau ada citer yang sofia ngan syaza nak tengok pun, ade si Iqa n Chibby nih diorang tak boleh masuk..so..penyudahnya layan Istanbul Aku Datang...haaa later sofia review pasal movie tuh... 

    ^_^







    0 comments: