Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cabut Lari

  • Monday, November 12, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...

    Happy Monday! happy working...ke ramai yang cuti?? sofia kerja seperti biasa lah ari nih...

    Hows ur weekend? sofia agak penat..tapi seronok bersama dengan rakan-rakan..

    Sarah kahwin semalam..jadi, sofia dengan salma nih dari hari sabtu dah cabut lari pegi umah sarah..haha..SU pengantin la katakan...harussss datang awal...




    Sabtu malam ahad tuh sesi berinai..mulalah kepala sofia dah terkenang-kenang memori sofia punye malam berinai..cara sofia agak beza..malam berinai pun ade dua acara..berinani besar dan berinani kecil..berinani kecil nih sofia ngan adik-adik je pakai kan..berinai besar pulak, seluruh family sofia dan family suami akan pakaikan inai dan kami akan duduk di atas pelamin..tuh tradisi kitorang la..

    Nih yang pakaikan inai kat Sarah nih member-member kitorang juga zaman2 utem..haha alhamdulillah..wedding sarah nih..ramai member-member utem yang datang...dah jadi macam gathering pun macam yer juga..memang seronok la dapat jumpa member-member balik...



    Nih bilik pengantin..haha sebelum pengantin tido..kitorang dah rasmikan tido bilik nih dulu malam tuh hahaha...sorry yer pengantin...

    Deco bilik nih 100% hasil tangan sarah...dari mengecat sampai la yang tampal-tampal semua..memang sarah buat sendiri...haishh kagum betul sofia tengok sarah nih kahwin..betul-betul die meletakkan komitmen pada persiapan die even balik keje pun selalunya malam...

    Pic pengantinnya nanti sofia tunjukkan...tema die sama dengan tema time sofia kawin dulu :)








    0 comments: