Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Apabila Kami Bertemu..

  • Monday, November 5, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Weekend arituh, sofia dengan Ain, Nad, Khairul + wife dan Paan lawat Putri yang baru dapat baby...dan ini untuk Nad, Putri, Khairul + wife ngan Paan, ini merupakan pertemua pertama sofia setelah sofia kahwin..tapi putri time sejak sofia eddah nih 1st pertemuan la..sebab hari syuk meninggal, putri, ain ngan sarah ada datang..



    Dari kiri, eyla (wife Khairul) dan putri...diorang kawin sama tahun ngan sofia..alhamdulillah, diorang dah dikurnia baby...

    Khairul dapat baby boy, putri pulak dapat girl..nama anak putri pulak sama lebih kurang sama dengan nama adik sofia...baby putri namanya Khalila Su'ad, adik sofia pulak Su'ad Hazirah...

    "Hazirah..nama awak dah tak unik dah...dah ada junior dah..haha" kalau tak sebelum nih bukan main bangga die dengan nama Su'ad tuh...



    Dedua nih muka bulat habis...comel ya Rabbi...tapi sofia tak berani nak dukung..sofia takut tetibe kang rasa nak baby pulak..mana nak kaut..nak tunggu anak sedara..aihh adik sofia baru je habis belajar...memang berkurun lagi la..

    Kepada 2 anak ini, aunty sofia doakan kamu agar sentiasa sihat dan berjaya di dunia dan di akhirat serta menjadi anak-anak yang soleh dan solehah~









    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    semangatnya!!

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: kannnn...comel2 bebudak nih

    JiLL said...

    weheeeeeeee. bila nak g jalan2 kat the curve lagi? jom nnt teman org. hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    jill: jommmm!!! anytime..jom jenjalan lg nnt!!!