Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wish You.....

  • Tuesday, October 9, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    To all PMR candidates....wish you good luck...try your best..jangan putus asa berdoa kepada Allah swt mohon kejayaan dan yang terbaik buat diri kita...

    Serentak dengan PMR nih jugak, sofia rasa final exams biasa pun dah mula..good luck jugak buat korang yang berhadapan dengan final exam...

    Tahun nih tak ada adik-adik sofia yang amik exam besar..next year!!! 2 orang sekali...Iqa ngan Chibby..dah memang 2 nih pun yang sekolah lagi...

    Bila sebut PMR je sofia teringat zaman sofia amik PMR dulu..haha memang kenangan abis..sebab abis je exam...belah malam tuh..ibu lahirkan Chibby..haha..mau boleh lupa...hahaha..i can remember each second pada waktu tuh..haha memang cuak abis..

    Haha lain kali lah citer pasal pengalaman sofia tuh...

    Good Luck!!!










    1 comments:

    Zie Madini said...

    yeah...good luck buat mereka semua. selamat ber PMR exam. ehehe