Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sedap Mata Memandang

  • Tuesday, October 2, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Syoknyeee la hai tengok calendar sofia macam nih..bersih jer..kalau tak..ermm, belum masuk bulan baru, segala bagai kursus meeting ke perbincangan dah siap booking awal-awal..

    Bulan nih je sofia tengok bersih je..haha suke gile tengok calendar sendiri bersih giler macam nih...haha..

    Sekurang-kurangnya, sofia ada masa untuk siapkan kerja yang tertangguh dari last week..banyak tuuuu..

    Tapi, yang sofia worried tuh, tah sampai bile pulak kebersihan di calendar nih akan bertahan...nak ikutkan, pagi nih sofia dah ade tanda duty baru..lepas je amik pic nih..terus dapat emel..nak amik balik picture, dah malas la..

    Sofia duty untuk this whole week...

    Oklah..happy tuesday and happy working uols!








    2 comments:

    Crew Fathi said...

    ingatkan sedap memandang apa td ha.. rupanya sedap memandang calendar.. haha.. Adios.. Grrr

    The girl in the selebet scarf said...

    hahahaa.. sedapnye memandang.. kalau menganggur lagi sedap kak sofea (;