Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ku Bermimpi..Engkau Kembali

  • Thursday, October 18, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,

  • Ku bermimpi..engkau kembali..wajah tenang kau berkata..sayang, aku cinta...

    Namun kita takkan bersama..dikau pergi takkan kembali..sesal, ku kecewa..

    Wahai..sang pelangi indah..muncul seketika..sayang tak ku lihat..kini tiada...

    Ku terjaga..dari mimpi lena..sedar pipi dibasahi..tangisku sendiri...

    Merintih perasaan ini..tiada kata mampu diungkap..tiada yang mengerti...

    Wahai..sang pelangi indah..muncul seketika..sayang tak ku lihat..kini tiada..

    Jika mampu ku kembali..mengulangi masa..pasti ku tunaikan..permintaan terakhir..

    Wahai sang pelangi indah..muncul seketika..sayang tak ku lihat...kini tiada..

    Jika mampu ku kembali..mengulangi masa..pasti ku tunaikan..permintaan terakhir...

    Kini hanya tinggal kenangan..hanya waktu menentukan..kita kan bersama...




    Sebelum nih, sofia ingat lirik lagu hanya sekadar mainan penulis lirik untuk buatkan lagunya lebih menyentuh perasaan pendengar..tapi, sebenarnya, ia mungkin juga dari pengalaman penulis lirik tuh sendiri..so, even pelik atau tak masuk akal mana pun sebuah lirik lagu tuh..mungkin ianya benar-benar terjadi dengan izinNYA...dan sekarang memang sofia percaya..setiap keajaiban atau miracle tuh boleh terjadi dengan izinNYA bila sofia betul-betul alami keadaan dalam lirik nih...sofia mimpikan suami sofia yang datang dekat sofia..senyum dan rasa waktu tu memang betul-betul rasa macam real sebab sofia sendiri cakap kat suami sofia..sofia boleh nampak abang sekarang...dan bila sedar dari tido..bantal sofia basah lencun...






    0 comments: