Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kembali Bekerja

  • Tuesday, October 30, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Fuhhh syoknyee dapat balik Muar...puasssss...yelah setelah agak sebulan jugak la sofia tak balik Muar...even sofia hanya amik cuti semalam je..tuh pun dah syukur alhamdulillah...nak cuti lelama tak boleh..simpan untuk emergency case la...

    Cerita konvo syaza nih tak habis lagi sebenarnya...dar last week sampai bawa ke hari raya haji..

    Sebabnya, hanya raya haji nih la yang semua family sofia dapat kumpul sesama...nak2 tu ha yang tukang solek..die kat Matrik bukan boleh balik selalu sangat...



    Pagi raya haji tuh sofia ngan family bergerombolan lah ke studio..nasib baik studio nih bukan jenis kedai..tapi jenis rumah..taukeh die buat studio kat rumah die sendiri...oklah..tak ler segan sangat kan...

    Haha..padahal sofia tak pakai baju kurung pun..sebab tak bawa..hehehe..



    Studio taukeh nih banyak sangat cermin...budak-budak nih pe lagi..excited terlebih bile jumpe cermin..

    Syaza boleh pinjam seminggu jubah konvo die nih..nasib la dekat je kan..so tak de hal la nak pulangkan dalam seminggu tuh...



    Satu-satunya adik sofia yang ada setiap konvo adik-beradiknya, chibby nih..dari zaman sofia sampai ke abang die..memang muka die sentiasa ada...

    "Chib, along rasa bile awak senyum macam dalam pic atas nih, macam mulut taecyeon la pulak"












    0 comments: