Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

First October

  • Monday, October 1, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera




    Salam October semuaa!!

    Arinih bermula bulan baru..bila sebut october, sofia hanya ingat Mohd Syukri..birthday die tak lama lagi..tiada gelak ketawa bersamanya..tahun nih kali kedua dah sofia tempuhi birthday suami sofia tanpanya...hanya doa sahaja yang mampu sofia berikan..semoga segala doa sofia dapat sampai kepada suami sofia..

    Selain tuh, october nih jugak birthday chibby..seminggu selepas birthday suami sofia..birthday adik bongsu..die pun makin membesar..2 tahun lagi akan masuk ke alam sekolah menengah..



    Minggu lepas penuh dengan kursus..penaaattt sangaaaat! Tapi ape boleh buat, SYMP..

    So, minggu nih keje jadi bertimbun...cover balik keje yang ditinggalkan last week..tapi tuh pun ade juga keje yang mana urgent, harus juga dilakukan sewaktu dalam lab...nasib baik exam batal..kalau tak..memang tak tahu nak jawab ape dalam exam tuh...

    Weekend yang membalas dendam...bantai tido memanjang...seronoknya laaaa...dah bape ari time keje sofia asyik ingat sabtu je sebab nak bangun lambat...hehe..memang nampak sangat dah letih sangat dah badan nih...cover selagi dapat..sebab berkemungkinan nanti sofia akan ke Kelantan..so, takut tak dapat nak rasa nikmat tido lagi nanti..



    Haji tahun nih, makwa dan uncle Aziz dapat tunaikan haji..Alhamdulillah..lagi sekali family kami dapat ke sana...syukur sangat..makwa dan uncle ke tanah suci pada 28hb last week..sofia dah terbayang-bayang keadaan kat sana..memang seronok..sangat lain bile kite dengar keseronokan orang ke sana dengan bila pengalaman kita sendiri ke sana..

    Selain dari makwa dan uncle Aziz, member sofia pun ke sana..tak sure tarikh die ke sana..cuma tibe-tibe die update status kata kat Madinah...wahhh memang untungla mereka yang dah tunaikan haji muda-muda..yer, dekat sana kite perlukan tenaga..tenaga muda diperlukan untuk tunaikan segalam amalan di sana..

    Insya-allah, sofia harap sofia pun dapat tunaikan haji dalam umur yang muda..sementara masih ada tenaga..














    3 comments:

    Herma Julianny said...

    bulan berganti bulan, tanpa sedar, anak2 semakin besar..=)

    cikcoklat a.k.a Haiza said...

    sabor yer sofia...bosan meh dtg umah akk main ngan ilhami

    Isteri kepada Suami said...

    herma: yerla..masa sgt pantazz skg nih..

    cikciklat: hehe insya-allah kak.. :) smbil layan movie korea :) hehe