Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Congratulation

  • Tuesday, October 23, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...




    Ahad 21hb, syaza's konvokesyen..syaza amik jurusan sains marine...so, setle dah degree die..

    Bila tengok bebudak nih konvo, its remind konvo sofia dulu..



    Dah penat-penat study bertungkus lumus selama 3 tahun...sofia 3setengah..siapkan project bagai...fuhh struggle abis...tapi super seronok..tak rasa stress sebab ada rakan-rakan yang super seronok...

    Time sofia konvo ada syuk..memang seronok sangatttt...bila sofia pegi konvo adik sofia nih..memang terasa betapa sabarnya suami sofia dulu layan kerenah adik-adik sofia yang tak masuk dalam dewan tuh...pehh sofia tang nak carik parking je dah buat temperature badan sofia naik...

    Sofia senang sangat migrain bile keadaan yang terlalu sesak..serious sakit kepala weyh...tapi alhamdulillah...sakit tuh memang sakit...lepas je sofia turunkan adik sofia pergi cari parents sofia..sofia pergi petronas yang berdekatan kejap..amik angain...kalau tak huh..memang tak boleh nak drive rasanya...



    Family sofia semua ada kecuali Azira..die ada cakap suh sofia buat surat untuk die cuti Isnin tuh..sofia tak kisah tang nak buat surat tuh cuma memikirkan yang minggu tuh die ada exam MUET..sure abah nanti naik hangin..so, bersabar je yer Azira..next time your turn...

    Time nih, sofia memang tak ada lagi...tengah kat petronas kot..lama jugaklah kasik cool kan kepala nih...



    Syaza with ibu...



    Our parents...alhamdulillah..anak die dah 3 orang setle..tinggal lagi 3 yang bawah tuh ha...iqa n chibby masih sekolah lagi...even 2 orang dh cukup memeningkan...hahaha



    Sofia sampai je syaza dah setle..tinggal nak gerak kuar...sofia tak masuk sangat kawasan dalam uni die nih...parking kereta pun kat luar...pening giler tengok orang ramai sana sini...jadi, sofia cakap ngan ibu, sofia tunggu kat gate je...diorang datang kat gate..amik gambar kat gate pulak...

    Haziq pergi amik kereta..die park jauh...terpaksa bergilir-gilir amik picture..sebab semua busy kat kawasan ni...later time raya haji nanti kitorang amik satu family..alhamdulillah, jubah syaza nih boleh simpan sampai awal november...so, boleh la time tuh semua family pun ade...

    So, syaza lepas nih ada rezeki boleh sambung Master...sekarang majority kerja dah mula demand untuk kelulusan Master...kite nih pun dah kena prepared jugak la..






    2 comments:

    Zie Madini said...

    congrats buat syaza :) haa...sama ler kita sofia. zie pun cepat kena migrain if berada di dlm sesak.

    Glitterssara said...

    congrates syaza..will pray the best for u the rest of ur journey..take k okay!!