Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Can't Wait!!

  • Thursday, October 11, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera




    Yeszz!!! memang sofia tak sabar nak tonton filem nih..dari last week lagi dah excited tunggu die tayang..

    Tapi..tak sabar tuh pun sofia still tak pegi ari keje..huhu..penat lah...hari kerja..balik kerja..rehat harus diutamakan sebab esoknya nak pulun otak lagi...haha..

    So, paling tidak pun maybe sok malam..sabtu dah tak keje..boleh la nak berjimba malam tuh...tapi tuh pun tak sure..haha tengok keje macam mana...

    Yang pasti, this week juga harus tonton!!!!

    Sofia rasa cerita nih akan buat air mata sofia berair nih...tengok TL Adi macam sedih je pasal cerita nih...takpe..kita tengok dulu baru kasik review..yehaaa~~








    3 comments:

    Zie Madini said...

    zie lak tak sbr nk tggu muvi ni kuar dlm dvd. kalau nk tgk wayang...mimpi lah dpt....uwaaa!

    AlyzaFisol said...

    tgk the making aritu cam best...rasa nk gi tgk jugak kat wayang... :)

    salam perkenalan...

    jom la join giveaway sye... http://www.alyzafisol.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    The girl in the selebet scarf said...

    kak, kalo da tengok buat review eh (;