Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Anti Sleep Driving Alarm

  • Thursday, October 4, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera




    Fuhhhh memang sofia dah lama mencari alat macam nih..yelah sekarang kan ape pun sofia buat dan bergerak..sofia harus buat sendiri kan..kalau dulu semuanya sofia banyak bergantung kpd suami sofia..

    Paling memang sofia akan bergantung la bab-bab driving nih..dah la sofia memang buta geografi..pastu memang senang sangat mengantuk bila masuk kete...

    Insya-allah, semoga alat nih dapat membantu korang yang jenis selalu driving..outstation ke jalan-jalan ke..

    Kalau berminat, korang boleh beli kat sini Price die amat amaaaat murah!













    1 comments:

    nadia said...

    kena beli satu ni kan kak. nak nak kalau balik kampung kena drive jauh2.