Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ala-ala Running Man

  • Wednesday, October 24, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Haaa sapa yang layan game show Running Man nih? majority ramai yang layan..game show nih pun dah makin femes...dah setahun juga sofia layan game show nih..tapi...memang tak pernah bosan even 1 episod pun..serious!!

    Time study dulu, sofia ngan member2 layan game show korea juga..Love Letter...haha memang dari study banyak jugak layan korea-japan nih..sampai sekarang nih la even dah keje...

    Game show RM nih sofia rasa kan, yang student2 nih sure major layan kot..kalau tak layan pun..sure diorang tahu lah jugak..nih yang sampai ke pesta konvo aritu pun..ada mirip-mirip lah aktiviti dalam salah satu episod RM...



    Nih haaa..main bola dalam air nih..kalau RM punya episod, yang guest die perenang dan gimnas korea yang ke Olimpik...

    Even perenang pun tak dapat jalan ea dalam bola air nih...nampak mudah..tapi kena pandai tahu imbangkan badan bila nak bergerak tuh..



    Bila tengok diorang buat game show nih...sofia teringat zaman sofia, jamuan last year..course sofia buat kat tepi pantai..dengan time tuh memang tengah kemaruk layan Love Letter...geng sofia pulak jadi AJK aktiviti nih...ermmm apa lagi...

    Kitorang try buat macam dalam Love Letter tuh..tapi memang agak payah jugak lah..sebab kena panjat-panjat pokok semua...ikat-ikat nenas ngan tali...sampai jadi tragedi..sofia jatuh time panjat belakang ain..fuhhh..terus sampai ke malam sakit kepala...sian ain..ain pun kena migrain...



    Game show korea nih..nampak je mudah...sebab kita hanya tengok...tapi..bila dah sendiri kena buat..haaaaa baru tau penangannya...senang ke susah...janganlah time tengok tuh kata "alaaaa kacang je nih...tuh pun tak tau ke"....eeeeee...korang tryla dulu baru tau...


















    3 comments:

    Herma Julianny said...

    yoo jae suk! yoo jae suk!
    best kan kalau dapat melakukan aktiviti seperti mereka..^__^

    Lyn Yusoff said...

    tgk gak sekali ari tuh..
    lepas tu terus lupa.. bestt

    Isteri kepada Suami said...

    Herma: haha!! mmg best pun...enjoy kan artist sane..sempoi abis..

    lyn: haha kak..harus tgk!! super best!!