Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

20 October 2012..Birthday Boy

  • Monday, October 22, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Weekend aritu family sofia datang putrajaya...family sofia sekarang memag rajin le ai lepak putrajaya sekarang nih..jadi sofia akan jarang la sekarang balik Muar...

    Cuma bila tak balik tuh asyik duk teringatkan MIL...yelah, sejak syuk tak ada nih...tak ada sape teman die berbual-bual...die sendiri yang mengaku kat sofia...dulu ada syuk, ada teman nak berbual..sampai beberapa malam dah asyik mimpikan MIL je...insya-allah, raya haji nih sofia balik Muar...memang setiap kali balik Muar, harus kunjung ke rumah MIL..

    Berbalik cerita family sofia yang datang putrajaya arituh, Sabtunya, 21 Oktober, birthday budak kat gambar atas tuh ha...satu-satunya birthday yang disambut dengan seluruh family selalunya, birthday die nih la ha si kecik nih...Chibby..dah masuk 11 tahun dah..tapi berpeleser lagi ngan kitorang macam budak 7 tahun je rasanya...



    Tekak tak nak kalah..kali nih die cakap birthday die...die nak celebrate kat Saba...so..berduyun lah satu family ke Saba tuh..nasib baik tak jauh...haha..

    Sofia nih dah la bukan jenis yang suka sangat makan nasi arab nih ha...tapi dah kata si birthday boy tuh pnuya fav...ikut jelah...selere die memang macam ada rupe orang emas sikit..



    Dah alang-alang ke Saba nih..sofia ngan ika bantai nak ber'barbican'..chibby order teh o limau suam eahhhh...abah sendiri pun amik fresh orange..huh..tekak budak kecik tuh kekadang susah sofia nak terima..



    Tapi, biaselah..si chibby nih...kalau dah ika tuh try n nampak macam seronok je...ape lagi, die mula la cakap nak sikit...pastu abis die tonggangnya semua..haha ika ngan chibby nih memang suka je dengki antara satu sama lain...tuh yang even tinggal 2 orang je kat umah tuh..riuh nye macam 6 beradik semua ada...



    We are the beauty...haha..duk one side...sofia pulak jadi pengerusi..hehe...

    Tuh tambah lagi barbican sebab si chibby ngan haziq nak lagi...dah mula rasa...baru diorang tahu kick nye...kalau tak payah sangat nak suh try benda baru..



    The three stooges hahahahaha...the warriors...

    Abah tuh cakap ngan chibby, "malam nih awak nak buat apa..pegi mana..sukati awak..tapi jangan kacau abah..jangan ajak-ajak abah...abah dh book ticket depan tv.."

    Hah..ape lagi...bola la tuh...btw, congrat to team Kelantan yang menang eaaa...sofia tak tengok pun..tak minat dah sekarang nih..dulu minat la juga..terikut-ikut  juga sebab suami sofia sangaaaat minat bola...so, isteri harus layan hobi suami kan..lagipun, hobi sofia suami sofia layankan...bila tang hobi die, harus lah juga...

    Tapi malam tuh...kitorang kuar..ingat nak tengok wayang..tapi area putrajaya pun banyak jalan tutup sebab program marathon...ermmm..bak kaat chibby, kite tengok wayang drive thru (dalam kereta tengok orang marathon) jelah sambil makan mcd...sebab stuck atas jalan raya...






    0 comments: