Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tak Sabarnya

  • Friday, September 21, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera




    Sofia tak sabar betul nak tunggu sok nih...kepala dah tingtong abis menahan ngantuk ubat...nak bangun pagi lagi la rasa liaaaattttt sangat...

    Lagi la sekarang dengan selsema n batuk tak hilang lagi nih..asal lepas mandi pagi je, makin melampau betul batuk ngan selsema..macam tambah pemangkin pulak..dengan keadaan kongkong..sokseksoksek tuh...gagahkan juga untuk pegi keje arinih..huhu

    Nak sambung cuti..jangan mimpila..pagi nih je ade dua meeting..tuh pun satu meeting sofia tak dapat masuk sebab 2 meeting tuh lagi penting..aihh..nih baru kerja biasa dah macam nih jadualnya..tuh yang bos2 atas2..menteri2 tuh semua..jadual diorang lagi pack agaknya ekk..silap2 kalau sekadar demam2 nih diorang tak heran dah..keje juga..huhu..jeles juga tengok diorang yang boleh lawan demam nih..



    Nih hari nih sofia menghitung masa, minit dan saat...bile lah nak abis waktu keje nih..sofia nak balik tidooooo...huhu...

    Semalam sofia makan juga ubat selsema kat office..tapi tak dapat tido..bertahan mata even mengantuk..penyudahnya..effect sakit kepala..berat gile kepala nih..tapi kalau tak makan ubat..lagi hebat soksek nih nanti...

    Hopefully next week kesihatan sofia pulih 100%...kesian kat member-member sekeliing yang senang jangkit..tak masal-masal je diorang pun kene virus nih...