Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

New Project

  • Thursday, September 27, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Selama nih sofia tak pernah tahu craft-craft bagai nih..berminat..tapi tangan nih 'pengko' (ermm, act sofia tak tau maksud sebenar..tapi rasanya ianya lbh kurang maksud tangan senget ke camtuh la) so memang tak de la nak buat craft-craft bagai nih..

    Suka tengok..rasa macam magic pulak bile dari benda yang tak de rupe bentuk boleh jadi sesuatu yang super cantik..



    Nih semua lepas sofia tengok Sara nih punya semangat dan hebatnya die dalam membuat craft-craft nih..terus sofia teruja nak joined..belajar sikit-sikit dari Sara..biar kasik lembut sikit tangan yang pengko nih kan...



    Dari sekeping kertas biasa..boleh jadi bunga macam nih...mana tak nye buat sofia teruja macam hape kan...

    Sebenarnya Project Manager dan end user untuk kerja-kerja nih Sara la..sofia cuma tolong-tolong jer..sebab rasa macam best pulak tengok buat-buat nih semua...



    Bile dah banyak dapat..kumpulkan..susun-susun gubah-gubah sikit..memang cantik arr ekk..tak payah pakai fresh flower..

    Nih kalau buat hiasan pun cantik jugak nih...hehehe...

    Tepekkan kat langsir ke kan..wahh dah jadi macam corak 3D pulak langsir tuh kan...hehehehe..suka-suka...

    Tapi, kalau buat sengsorang...sofia rasakan...mata sofia akan lebih tumpu pada TV kot dari buat nih semua..hihihi...








    1 comments:

    Zie Madini said...

    wahh...ok dah tu dear. cantik hasilnya :) zie lak lama dh stop buat kraf. malas...hehe