Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My New Collection

  • Friday, September 28, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Dah lama sebenarnya sofia simpan hajat nak ke DVD nih..tapi setiap kali ingat nak pi sambar je..sofia sure dihalang oleh adik sofia tak pun Sara..well, arituh, sofia keluar sendiri..setlekan urusan dan memang ada barang nak beli..pastu lalu depan Speedy nih..terus teringat hajat yang lama terpendam tuh..

    Hihihi..ape lagi la kan...

    Dulu, masa keje kat Pontian, sofia ade joined class aerobik ala2 menari punya..memang syokkk sangat..dan class tuh semua perempuan..no mens allowed ok kat situ! tuh yang bahagia...

    Tapi bila dah keje Putrajaya..hurmmm tak adela..susah sangat nak jumpa..lagipun..fikir punya fikir kang nak kena ikut timing class diorang..buatnya time tuh kite busy keje balik lambat..dah melepas..so..sofia rasa tryla amik DVD nih..boleh ikut masa free sofia (haha masa free ke masa rajin..)

    So far alhamdulillah..sejak beli, setiap ari sofia buat..lagipun step die tak laju sangat dan ianya tak jauh beza sangat dengan cara tarian masa kat Pontian tuh...aihh ade la jugak peluh keluar...kalau tak memang asyik keje bantai tido je..hehe



    Haaaa nih memang dah berhajat lama saaaaangaaaatttt!!

    Kali nih sofia rasa tak boleh jadi arr..nak amik juga..memang sofia dah tengok 1st season citer nih..act dari 1st season sampai skg dh 7th season..memang tak de miss langsung..

    Sebelum nih sofia download je..time study dulu, ada member yang suka download..kire sedut daripada die jelah kan..hehe..bile dah abis study, time keje kat KL, office mate sofia pun suka cite nih dan die ade source nye..haha



    Cuma bile dah pindah Pontian pulak, loss! tak de geng layan citer nih..

    Time tuh nasib baik laaaaa adik sofia Haziq tuh pun dah layan citer nih..ape lagi..suk die download la kan....mula-mula Haziq pun sampai sanggup beli DVD die nih..tapi, lama-lama die cakap tak sanggup..yelah die pun study lagi kan..haha..die pun dah tahu mana nak download citer nih..die pun beralih arah download..

    Sofia dah tengok..sofia pun tak tahu kenapa sofia nak jugak beli DVD 1st season nih..dan time tuh la terjelma perasaan nak buat collection Supernatural nih..hehe..ok jugak..so..sekarang akan start collection untuk segalanya pasal Supernatural..yeay!! ^_^















    1 comments:

    Herma Julianny said...

    supernatural!!!^__^
    abang saya ada koleksi SN ni....^___^