Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Let Me Introduce To My New BB

  • Monday, September 24, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera..




    Happy monday = happy working!! Happy ke? hahaha...biaselah..ari first keje kan..ade sikit liat la mahu bangun pagi..nak-nak bila dah sedap weekend kite pulun tido kannn...hehehe...

    Rasa lega bile dapat tido dengan puas..dengan makan ubat ikut jadual yang ditetapkan doctor tuh..memang lega sikit..kalau tak, aihh rasa macam mamai abis..

    So, bile dah sihat kan...mula la kaki tuh nak merayap sane sini...haha...sofia keluar dengan Sara ari Sabtu tuh..ingat saje nak cuci-cuci mata..sekali terpengaruh juga..



    Nak tahu apa yang sofia terpengaruh..ha tuh ha dalam picture tuh...sofia sebenarnya dah lama nak try Kinohimitsu nih..tapi tak de penerangan lengkap pasal supplement nih kan..tuh yang sofia tak berani sangat..

    Tapi masa ari Sabtu arituh, sofia ber'Sasa'-time dengan Sara..tanya la budak kat Sasa tuh..die terangkan la serba sikit..dah mula tertarik dah..pastu, ada nampak akak beli terus 2 botol yang super the besar kan...kalu tak silap satu botol tuh dalam 100++..sofia tak ingat berapa sebotol besar tuh..yang sofia ingat akak tuh punya total barang die beli kat Sasa 800++...perghhhh syokkknyeee shopping camtuh... =(

    Sara tanya juga budak tuh pasal kulit cantik semua..tuh yang budak tuh cakap pasal penjagaan dari dalam..dengar punya dengar terus terpengaruh..hehehe tuh yang sambar satu kasik try la... =)



    Sofia pun google la pasal Kinohimitsu yang sofia beli nih...pastu jumpa picture atas nih..hurmmm boleh tahan la..tapi nak maintain minum selalu tuh..tak tahu la ekk sebab price die pun boleh tahaaaannnn jugakkkkk...aishhhh~~~~



    Picture kulit yang atas nih sofia dapat dari google 

    Tengok die punya testimoni...mak aihhh..sungguh teruja ok sofia tengok kulit die...heeeee...syoknyee...

    Sofia punye kulit jenis yang oily..so, kalau tak jaga betul-betul senaaaaaang sangat nak tumbuh jerawat...bukan pasal tak cantik bile ada jerawat tuh...tapi yang paling buat sofia tak tahan, jerawat nih sakit...tuh yang sofia kalau boleh nak elak sangaaaat pertumbuhan jerawat nih...

    Ohh ye, kalau korang nak try, boleh la carik kat Sasa..sebab sampai hujung September nih je diorang ade sales untuk Kinohimitsu nih...









    2 comments:

    Zie Madini said...

    uiii...terpengaruh gak zie. nk suh husband z try ah

    Isteri kepada Suami said...

    Zie: hehe..boleh la try..mana tau serasi ke kan..