Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kualiti

  • Tuesday, September 25, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera




    Picture atas di ambil pada waktu tengah hari weekend aritu..

    Memang tak nampak langsung cahaya matahari tapi rasa membahang ya amat...

    Jerebu menebal tahap ape tah nih..tapi sofia tak dengar mana-mana berita laporkan pasal kualiti udara kita..

    Mungkin penduduk Malaysia majoritinya yang kebal dengan keadaan udara macam nih kot..tapi tidak bagi sofia..sofia amat-amat sensitif dengan udara yang macam nih...senang kena semput..

    Patutla last week sofia demam yang memang kena jumpa doctor punye..tak boleh nak simpan-simpan..kalau sekadar pening-pening, batuk ke selsema sikit-sikit sofia tak kisah pun..tapi bile agak melampau dengan bersin yang non-stop dari pagi sampai ke malam tak boleh nak tido..tuh sofia memang tak boleh tahan la...

    Macam time pegi Mekah dulu, even pakai mask pun, angin ngan pasir-pasir yang berterbangan pun sofia boleh kena semput pastu terus demam n suara pun terus tak keluar..nasib baik kena dah time nak dekat balik Malaysia..

    So, korang..baik jaga kesihatan..nampak cuaca kita macam tak ada pape..tapi seriously, agak teruk..

    Demam sofia dah kebah alhamdulillah...tinggal batuk ngan selsema je yang tinggal..sakit tekak pun alhamdulillah baik sudah..selera memanjang la jadinye..hehe...tapi biaselah kan, batuk ngan selsema memang lambat baik...







    2 comments:

    Zie Madini said...

    kat sini pun gtu taw. cuaca mendung tp berbahang pns :(

    Isteri kepada Suami said...

    Zie: tp xde dgr pape pun kan kat tv ke berita pasal cuaca kite mcm nih.. :(