Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Happy Birthday Ibu!

  • Wednesday, September 12, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera




    Hari ni 12 September..birthday ibu sofia..dan ini juga bermakna sofia dah genap setahun bekerja di Putrajaya...


    Tapi, sofia tak dapat berada bersama ibu untuk hari yang bermakna ni..insya-allah, kita akan bersama this weekend..we are planning something for it..


    Rasa janggal pulak sambut-sambut birthday nih..sebab sejak suami sofia tak ada, sofia dah tak sambut pun..ingat tuh memang ingat tarikh-tarikh birthday family..tapi macam tak tahu nak buat apa-apa pun..

    Last sekali kitorang celebrate birthday ibu time tuh suami sofia ada lagi..die belikan kek untuk ibu..Ianya terlalu byk memori yang berkaitan dengan suami sofia..walaupun dengan family sofia, suami sofia tetap ada bersama...


    Untuk tahun ni, sofia cuba balik..cuba untuk buat segalanya sendiri..yeszz..lagipun sofia Lone Wolf..sure boleh handle kannn.. ^_^

    Ibu, happy birthday to you..may Allah bless you always..semoga Allah panjangkan usia ibu bersama dengan keimanan yang kukuh, semoga Allah murahkan rezeki ibu, semoga segala urusan ibu dipermudahkan.. 












    1 comments:

    Zie Madini said...

    hapi bday makcik :) semoga pjg umur dan di murahkan rezeki...amin