Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Friday Night

  • Tuesday, September 18, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera




    Ohh yer..sofia nak ucapkan Selamat Hari Malaysia...hehe lambat betul baru sofia ucap ek..sofia agak busy Jumaat lepas sampai tak sempat nak auto publish entry untuk Hari Malaysia..

    Kali nih weekend yang full dengan sane sini bersama makanan kali nih..hehe..



    Bermula dengan Jumaat malam, hazirah dari KMJ straight ke KL lepastuh die amik ERL ke Putrajaya..die memang dah tahu selok-belok nak ke Putrajaya, jadi sofia tak risau sangat budak nih..yelah, dulu die duduk ngan sofia kejap kan..mana tak die boleh faham selok-belok sini..

    Hazirah jenis yang agak susah tang makan-makan nih..sampai kan setakat nih sepanjang die dekat KMJ, boleh die tak pernah pegi makan kat cafe..die memang memilih bab2 makan nih..



    Lagipun dulu, masa die duk Putrajaya..foodcourt belakang je tempat die keje sementara..tapi die tetap nak makan makanan yang di masak di rumah..susah juga budak yang memilih makan nih..

    Adik sofia bukan hazirah sorang je yang payah sikit bab2 makan..tapi yang lelaki pun sama..dedua susah kalau bukan ibu yang masak..memang agak perit untuk suruh diorang makan..yang Chibby lagi teruk..sampai bahan apa ibu guna untuk masak pun die ada pantang-larang nya...aihhh susahnyaaa diorang nih..

    Nasib la sape bini korang tuh nanti~


    Jadi, sebabkan Jumaat memang sofia amat penat dan tak larat nak masak..sofia bawa Hazirah bantai makan kat KR..sofia pun dah lama tak makan macroni cheese die yang super sedap berlemak berkrim tuh...nyumm..nyum...

    Lepas makan, ingat nak marathon movie..tapi..tetibe dapat call dari Umah..parents sofia pun nak lepak Putrajaya malam tuh..hahaha...jadi, sofia dengan Hazirah hanya jalan-jalan cuci mata sekitar Alamanda..Hazirah yang teruja dengan  kedai Converse yang baru bukak tuh, agak lama kitorang spent time kat situ...sampai staff diorang dah standby nak balik baru Hazirah decide nak beli ape..

    Sabtunya lagi laaaaa...memang merayap abis + makannnnn...nanti next entry sofia citer yang ari sabtu pulak..






    0 comments: