Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Family Potret

  • Monday, September 3, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Tradisi family sofia..raya pertama, kami akan pergi kedua-dua rumah atuk..rumah atutk-atuk dekat..senang..hehe..first rumah  yang akan kami kunjung adalah umah tok mak..jumpa and makan tengah hari kat umah tok mak...lepas tuh salam-salam..gambar-gambar ngan tok mak...




    Nih yang tengah tuh..tuh la tok mak...ibu kepada ibu sofia..kitorang panggil tok mak..tahun nih raya pertama family sofia punye tema..kuning cair...



    Sekarang duduk ngan tok mak adalah mak saudara sofia, mak intan..die yang pakai tudung mustard tuh...time nih memang kitorang je kat umah atok..umah tok mak time tahun nih, raya pertama tiada yang balik..raya kedua barulah ramai yang balik umah tok mak...



    Lepas umah tok mak...straight away ke umah tok mi pulak...tok mi ibu kepada abah..tok mi punya tudung dalam gambar nih macam lebih kurang warna kitorang pulak..hehe..tok mi..memang paling supporting..layan je semua kerenah cucu cicit die..haha dan paling best tok mi nih sebenarnya kuat jugak loyar buruk die..

    Dua-dua side atok sofia dah tak ada atok laki...dan dlm dua-dua keluarga nih..sofia rasa..sofia paling cepat alami dan rasa apa yang atuk-atuk perempuan sofia rasa...raya tanpa suami di sisi...








    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    wah serba kuning thn ni
    nice :)