Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Alhamdulillah..Bertemu

  • Friday, September 14, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..





    Lamaaaaaaa sangat tak bertemu..memang susahhhh sangat nak mimpikan suami sofia sekarang nih..tapi sofia  redha..bagi sofia, tuh bermakna Allah swt tak mengizinkannya..

    Tapi, malam tadi sofia mimpikan suami sofia...Alhamdulillah....syukur sangatttt...sofia siap cakap lamanyaaa sofia tak jumpa abang...die senyum je..memang dalam mimpi tuh sofia rasa real sangattttt...

    Tapiiii..bile mimpikan suami sofia..sure tak lama...kejapppp gile rasanya..tapi memang time suami sofia ada pun..masa bile kitorang spent time bersama memang cepat sangat...masa jalan laju gilerrr...

    Tapi, sofia tetap bersyukur..Allah swt beri sofia peluang untuk jumpa jugak suami sofia walaupun masa yang amat-amat lama...Allah swt sedang uji nilai kasih sayang kami..dan juga rasa rindu kami...sabar sofia...sabarrrrr~~~

    Memang bukan senang nak mimpikan suami sofia..kadang-kadang bile sofia nangis lah teresak-esak macam mana sekali pun..sofia sure tak kan dapat mimpikan die..bayanglah muka die seberapa lama sekali pun sebelum tido..memang tak akan jumpa juga..sebab orang kata bile kite asyik pikir je sebelum tido nanti akan terbawa-bawa dalam mimpi..tapi, sofia dah try memang tak jalan...

    Suami sofia datang bile sofia tido dengan tenang tanpa pikirkan apa-apa..lagipun malam tadi sofia ada keje..jadi, bile baring lepas baca ayat-ayat quran..sofia rasa tak lama dh pastu lena...alhamdulillah sangat..lepas tu sofia mimpikan suami sofia..

    Sebelum ni pun macam tuh juga..bila hati sofia tidak terlalu meminta untuk bertemu suami sofia dan waktu tuh sofia dalam keadaan tenang...pasti sofia dapat jumpa suami sofia dalam mimpi...

    Insya-allah, sofia cuba lalui semua ketentuanNYA ni dengan sebaik yang boleh..kerana sofia pasti kebahagiaan sofia dengan Mohd Syukri pasti ada di akhirat nanti..doakan kami bertemu kembali merasai kebahagiaan yang kekal abadi bersama di akhirat nanti~









    6 comments:

    Herma Julianny said...

    suami akak kat mana ek?

    Isteri kepada Suami said...

    Herma Julianny : suami sofia bersama Pencipta kita..die dah meninggal

    Ima Salsuzaima said...

    sabar ye kak.Tuhan sayangkan akak dan suami akak.Tuhan bg akak ujian ni sebab dia nk uji akak dan sy sgt pasti yg tuhan amat menyayangi akak.jangan sedih2..

    Zie Madini said...

    sure sebak giler bila dh terjaga dari tidur, kan sofia :( Zie phm perasaan tu coz zie pernah alaminya time zie mimpikan arwah ayah..

    al-fatihah buat arwah suami sofia dan arwah ayah zie

    Zira Hasnan said...

    Sedihnya baca.lumrah kehidupan..
    Semua orang pergi juga satu hari nanti. Allah bagi dugaan macam ni kat akak sebab Dia tahu akak seorang yang kuat. Life must go on..jadikan ni sebagai panduan hidup kita k..

    nik ros said...

    sedihnya baca kisah awak.moga awak tabah.