Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

..Oh Myyyy...

  • Wednesday, August 29, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Sofia kan ade bagitau yang buat masa nih tekak tengah kenyang nak makan daging-daging...ayam-ayam bagai nih kan...lepastuh sofia pegi bantai beli la seafood...memang plan minggu nih nak makan seafood jeeeee...

    Konon nak steamed bagai seafood tuh..

    Ikutkan tekak..memang la nikmatnya kannn...sedap tak terhingga...

    Isnin punya dinner memang bantai makan sotong jer...nikmat sangaaatt..

    Sofia memang sedia maklum tak boleh makan ketam..jadi ketam memang tak beli la..even syaza tak de allergic pada ketam..kang kalo ade kang..sofia pulak jenis pantang nampak..naya la kan lepas tuh...


    Esoknya pulak sofia bawa bento pegi office..udang pulak...pagi-pagi tuh bibir dah mula rasa lain macam jer..tapi sofia malas nak pikir panjang..abaikan jelah...

    Tengah hari tuh lepas je lunch time..wahhh terus bibir rasa panas..gatal-gatal...tak lama lepas tuh tumbuh bintik-bintik kecik macam ruam pulak kat bibir..memang boleh nampak bintik-bintik tuh bile tengok kat cermin dekat...arghhhh!!! time tuh rasa nak tenyeh je minyak cap kapak kat bibir biar kasik hilang gatal...

    Bila dah gatal asyik la duk gosok..tangan nih auto gerak gosok-gosok bibir..aihhhh..ape tak kena ekkk...

    Bila kaji punya kaji....sofia rasa sebab seafood kot...sama ada overdose atau sekarang nih memang sofia tak boleh makan langsung...ha tang tuh sedih keyyyy..

    Nikmat sofia dah kena tarik kalau betul sofia tak boleh makan.... :(

    Arinih dah rasa serik nak makan macam-macam..jadi petang semalam sofia bantai beli pau yg kukus sendiri tuh banyak-banyak...dah makan pau je sekarang nih... :(





    0 comments: