Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mint vs Green Tea

  • Tuesday, August 28, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....




    Aritu sofia dengan syaza beli barang dapur..almaklumlah..balik-balik dari cuti nih..semua barang abis..baik dalam peti ais mahu pun luar kawasan peti ais..segalanya gone..

    Bukan kesilapan apabila segalanya abis..memang sofia akan clearkan semua makanan yang basah mahupun kering jika akan meninggalkan rumah dalam kadar waktu yang lama...yelah, takut balik nanti, keadaan nya tak elok kan..baik abiskan awal-awal..

    Beberapa hari sebelum tuh member sofia ada post picture Kit Kat Green Tea..die mencari chocolate tuh kat sini memang tak ade die cakap..tengok gambar memang nampak sedap kit kat tuh..

    Jadi bile keluar cari barang-barang..sofia tak jumpa si green tea ni..tapi yang sofia jumpa tu haaa..Cloud 9 Mint...


    Disebabkan sofia memang peminat setia cloud9 sofia pun amik la sebungkus besar untuk try...ok..memang superb sedap...puas hati...sampai buat bekalan ke pejabat..lepas nih boleh sambar lagi...hehee

    Cloud9 nih sebenarnya dah keluar pelbagai jenis perisa dah...oren ke strawberry ke macam-macam la..tapi sofia still setia pada yang perisa original die..sofia tak berminat untuk bertukar kepada perisa lain...

    Tapi, bila nampak yang Mint nih..sofia terbayangkan yang Green Tea dan terus nak men'try'..seterusnya terus melekat kat tekak..memang super sedappppp...

    Ohh ye, korang, kalau ade jumpe Kit Kat Green Tea nih bagitau la yer..sofia nak bagitau kawan sofia kat mana die boleh dapat Green Tea nih dan sofia pun nak jugak try...hehehe

    2 comments:

    Herma Julianny said...

    suka baca enrti dalam triplesmiley ni... saya follow ya..=)

    Isteri kepada Suami said...

    herma: :) tq..sile..sile la