Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Girls! You Have To have This!!

  • Friday, August 3, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...







    Zaman sekarang nih jenayah seperti dihujung jari..haha selalu orang guna ayat nih untuk cakap ilmu ke teknologi di hujung jari kan..tapi sofia guna untuk jenayah..tapi memang pun..jenayah sangat mudah berlaku esp kawasan bandar seperti KL ke JB..eah tp tuh still tak bermakna kawasan selain dua tu tak ada..tapi sebab KL dekat ngan sofia..so tau la apa yang jadi..lagipun member2 ramai kawasan KL..banyak la dgr story drpd diorang..


    Memang takut! member sofia citer area office die memang dekat dengan shopping complex..dan tempat shopping tuh memang ramai..ada yang kene rompak depan-depan entrance shopping complex..padahal tempat orang ramai lalu lalang kannn..dah tuh kne samun dengan kereta-kereta sekali..alhamdulillah mangsa tak di apa-apakan..hishhhhh seram giler kot camtu...nih lagi la nak raya..sure ramai nak cari duit extra kan....


    Tu yang sofia nak share ngan korang satu alat nih yang harus ada dengan anda..esp girls!! kita tak macam lelaki yang pandai berlawan..paling tak pun, tenaga kita tak mampu nak lawan tenaga mereka..nak-nak bulan puasa kan..rasa cam cepat je penat..tapi, protection diri tetap harus ada..paling tak pun, standby la spray nih kat hbang...atau kat kunci kereta..


    Malang Tak Berbau kan...bahaya sangat dah zaman sekarang nih..memang sofia tercari-cari barang nih..nasib baik dah ada jual online nih..senang click-click je..hehehe..so, korang yang nak beli sparay nih boleh click sini





    1 comments:

    Nurul Aula said...

    I agree… Kat office ai aritu ade talk pasal safety especially kerja around KLCC… OMG… sangat bahaya. pastikan ia adalah water based that what the person cakapla…