Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

A Tiring Weekend

  • Monday, August 6, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Happy Monday!!! Salam Nuzul Al-Quran..bagi yang bercuti, syukurlah korang banding kitorang yang tak dapat cuti nuzul nih..dahla 1st ramadhan pun keje..nuzul pun kerja..nasib badan la kan...


    So how's ur weekend? Sofia punye weekend sangat penat..yer super penat..haha..sampai sofia rasa, sepanjang puasa nih tak pernah lagi tak sabar nak tunggu waktu berbuka, tapi sabtu arituh memang menduga habis..alhamdulillah...sofia masih dapat bertahan.. =)


    Mula dengan seawal pagi, sofia gerak dalam 9am ke KL sampai lah petang dalam pukul 4pm++ baru balik...dan apa yang dilalui untuk weekend nih, moralnya ialah janganlah buat preparation last minute..agak azab terutaam bila kunjung ke area Jalan TAR nih kan...perghhh! rasa macam senang betul temp nih naik..sofia rasa orang yang tengok muka sofia boleh agak temp sofia time tuh..hehehe


    Si Iqa boleh pulak pitam tengah2 sesak tuh...hishhh lagi la tragedi betul..pasnih, tok sah la pergi..price die serious sama je bile ari biasa..sofia kalo dah nama ke jln TAR nih memang sure nye la carik tudung kan..ariani pun ade dekat je situ..memang senang la buat pilihan sebab selonggok satu kawasan je..utk tudung2 biasa nih..sofia bila pergi ari biasa nih, serious boleh minta tawar harga..tapi bila untuk raya nih, peniaga tak kasi turun pun even rm1 yerr...bukan apa, sofia tau diorang tengah cari duit untuk raya juga..tapi yg peliknya, beza harga time nak raya dengan tak raya..banyak pulak tuh diorang boleh kasik discount...errrrr...tak mau pegi lagi time nak raya nih..




    Bagi sofia tak yah la korang nak berasak sangat kat jln TAR time2 macam nih..korang boleh pergi kat KWC nih..still boleh dapat harga murah yer..sini main buss adalah jualan borong..tapi masih ada beberapa kedai yang boleh kasik korang beli sikit2 nih..range harga die tak jauh beza dengan range harga yang ditawarkan kat jln TAR tuh..tapi kualiti diorang seriously, memang lagi cantik la dari jln TAR..contohnya, price rm150 kat jalan TAR korang boleh dapat baju yang ok dengan manik dan kain biasa2 atau fesyen yang sama je..tapi dengan harga yang sama, korang boleh dapat fesyen yang sedikit unik dan kain yang lembut di KWC nih..so, korang boleh pilih mana yang lebih berikan kepuasan kepada korang...


    KWC nih 10 tingkat..tinggi kannn..tapi 2 yang atas adalah khas untuk parking kereta..1-8 baru penuh dengan kedai-kedai jualan..memang rambang mata..bukan je baju kurung, tapi kasut, beg and even baju2 kanak-kanak ke baju baby memang murah eahh..sofia tak masuk la tengok tapi tengok dari luar, tag price diorang nampak murah la...


    KWC nih memang sofia and syaza puas hati sangat..hehe so, dah tahu mana nak cari kalau nak beli baju kurung nih... =)




    2 comments:

    nadia said...

    KWC ni la yg sekarang selalu iklan dekat tv kan kak?

    Isteri kepada Suami said...

    nadia: yup2...tryla pegi