Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Selamat Kembali..Salam Terakhir Syaaban

  • Friday, July 20, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..



    Hari nih first day sofia kerja untuk minggu nih..sehari jerk keje ekk..hehe..office mate semua kata baik sambung je cuti terus..haha..tapi ade rasa serba salah la nak amik direct seminggu..lagipun, syaza kan keje..tak boleh la nak direct..kalo tak..selamat dah cuti sofia lebur punye lah..

    Sofia mulakan perjalanan sofia dengan keluarga arituh ke Kedah..check in..jalan-jalan sekitar kedah...



    Ni waktu on the way dari Putrajaya..budak nih memang tak reti senyap..kitorang bergarak kan pagi..so, mulut die kan...mak aihhh...rasanya macam sepanjang perjalanan tuh la kan tak tutup..bile dah takde sape nak layan die..die buat karoke sendiri dalam kereta...



    Nih time kitorang perjalanan ke Penang...dapat amik gambar sunset...cantiknye la hai...lama tak dapat duk tepi laut tengok sunset camnih...indahnye rasa...kalau selalu bangun pagi dah asyik tengok kereta je..ni sekali sekala lapangkan mata melihat keindahan ciptaan Allah swt nih...memang menghilangkan stress betul la kan



    Chibby ngan Iqa banyak jugak spent time diorang dalam kolam..budak lama tak nampak kolam..padahal bukan reti berenang pun..layan kan jela..lagipun budak dua orang tuh bukan senang abah ibu nak setuju diorang cuti sekolah..serious sofia pun terkejut camna dua orang tuh boleh lepas untuk joined trip nih...tah ape diorang pujuk abah ibu...boleh dapat pulak tuh...



    Nih gambar2 nih semua sofia amik dari BB..hehe gambar nih sofia tweet untuk adik sofia yang tak dapat joined trip kitorang nih..azirah..hahahaha..sure la budak tuh makin meraung kannn...pe boleh buat..budak tengah belajar, bak kata abah jangan di kacau budak tuh..haha sian die..nasib student Matrik la yer..



    Okla..tuh review secara rawak mengenai percutian ringkas sofia..hehe...ringkas giler..ade lagi gambar tapi dalam kamera..tak transfer lagi ke komputer...later on sofia share ngan korang pasal makanan die pulak...nyummmm..serious menjilat jari...


    Eahhh coppp! tapi kannnn dah puasa...korang boleh ke tengok gambar makanan yang sedap-sedap time puasa?ermmmm....


    Oklah..sempena Ramadhan esok...sofia nak ucapkan Selamat Menyambut Ramdhan..semoga ramadhan kali ni lebih bererti dari tahun sebelumnya..semoga kita lebih kuat untuk pertingkatkan amal ibadat kita..dan mulai esok, bermakna sofia menyambutnya kali kedua tanpa Mohd Syukri..yang telah 395 hari meninggalkan sofia..sofia harap Ramadhan kali ini sofia dapat lihat wajah suami sofia...Aminnn~

    0 comments: