Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Review..Excited State

  • Friday, July 13, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Wooo...dah Jumaat dah hari nih..excited! mau tak excited..penat weyh kerja..even seronok bekerja..diri nih tetap perlukan relax..*bz la sgt...*


    Sebenarnya, sofia dah lama nak share pasal film yang sofia dengan Syaza dah tengok..tapi terlupa nak publishkan..so ari nih sofia combine yang dah tengok dengan yang excited nak tengok...



    Sofia rasa ramai dah tengok the amazing spiderman nih..memang supeeerrrrr syoookkkk!! serious!! kalau ikutkan hati sofia, time2 die tayang nih nak je terus tengok..tapi hari khamis kan..so, sofia postponed arr..soknye, Jumaat lepas baru lah sofia dapat tengok...kitorang amk yang 3D punye..memang full giler ok!


    Tuh sofia bagitau syaza, nih kalau lah filem sni boleh buat sampai orang beratur panjang nak masuk...alangkah bagusnye..boleh nangis rasanya pengarah tengok time Q nih..bukan sofia kutuk yer citer sni..sofia memang tengok..serious! before spiderman kan takdelah filem best2 sangat melainkan filem sni yang berderet tayang..sofia tengok yer semua..tapi!!! tuh semua la yang buat sofia serik sangat2 nak ke panggung..sofia bukan jenis nak berkira..tapi time tuh buat sofia rasa berkira teramat sangat...sofia tak expect terbaek tapi, sofia rasa, scene yang romance2 nih tak perlu over kot..even drama korea pun tak over macam drama kite ok!


    Okla tutup citer silam tuh..before nih pun sofia dah penah luahkan pasal tuh pun..berbalik spiderman nih..dah la full..time kitorang tengok nih, kitorang terpakse amik baris kedua dari depan...errr mau tak sakit kepala..tp spiderman punye pasal..tak stress sangat duk depan..n kepala pun tak pening sangat macam selalu..lagi arr 3D kan..


    Jalan ceritanya memang 100% tak sama langsung dengan yang sebelum nih..dah bagi sofia kali nih punye lebih logic berbanding yang sebelum nih..dan apa yang sofia perasan, diorang buat citer nih macam ade sikit2 spt kisah zaman nabi yang pasal haiwan antara labah-labah dan cicak..pasnih sofia akan beli dvd pulak untuk ulang tayang kat rumah..hehe..10 bintang untuk citer nih





    Next movie yang sofia nak tengok sangat, cartoon nih..Ice Age 4..haha memang sedap...act cartoon nih sofia tak follow sangat tapi ada sekali tuh sofia jumpa citer nih kat pc..complete series die dari 1-3..sofia layan arr..memang terus melekat..syookkk giler cartoon nih..haha layan abis..


    Tapi, nanti bile dah tengok..sofia akan review balik..sebab tak tau la sedap ke tak..selalunye kalo series yg panjang2 nih..jln cerita akan mule meleret2 yg bukan2..tapi utk 1-3 memang puas hati..cuma yg 4 nih sofia meletakkan harapan yg tinggi agar ianya sedap jugak..ohh ye, sofia ada terbaca orang review yg citer nih sangat ok..korg boleh click sini..


    Nanti biler dah tengok sofia review..nak tengok citer tak tau la biler..sebab family sofia plan nak datang sini..so thts mean yang sofia harus bawa chibby sekali..nak kena tunggu die datang baru boleh tengok citer nih...kalau tak..malam nih juga pegi layan citer nih..hehe


    Okla..sambung review bile dah tengok citer ice age nih nanti..Happy Weekend uols!




    2 comments:

    Mr. J said...

    hehe.. aku tgk menunggu citer ICe Age 4 tu je.. bab2 ganas2 spiderman i tak bape minat.. biasalah cik sofia i ni berjiwa remaja. :p

    zh-ena said...

    dua2 filem pun tak tgk lg huhuhuhu