Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Persekitaran Perkuburan Saidina Hamzah

  • Friday, July 6, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera



    Wahhhh kejap je dah sampai Jumaat..yeay! sofia dari last week, bila khamis je mesti ade feel hari jumaat..dah tak sabar sangat nak jumpa jumaat..tapi, bila dah sampai jumaat, sofia rasa cepat giler masa berlalu..dan...selesai sudah minggu pertama untuk bulan Julai..serious cepat masa berjalan kan..




    Arinih sofia agak busy..dengan tetibe bos suh masuk lab untuk tengok sistem baru..so, sofia sambung balik gambar2 time sofia pergi umrah ea..actually terlalu banyak gambar and tempat kitorang pergi..tuh yang ade tempat sofia main grab je masuk kat blog..




    Kali nih sofia akan tunjuk gambar di persekitaran perkuburan Saidina Hamzah..sebenarnya, kat sini ramai je yang di tanam di sini, tapi sofia tak ingat siapa lagi..dan nama tempat ni pun sofia tak ingat la..sorry yer..nanti sofia try bukak balik buku time sofia pergi umrah..kalau ada nama tempat ni, nanti sofia bagitau korang..








    Sebenarnya, kat kawasan nih, bukan sahaja kawasan perkuburan, tapi ada juga orang jual-jual..dan bukit yang berhadapan dengan kawasan perkuburan nih..cousin2 sofia yang lelaki semua pergi daki..diorang memang daebak..dahla panas2 terik nih sanggup diorang daki..sofia ngan ibu, abah, haziq n chibby tengok jual2 yang ada..kat sini ibu boleh beli set barangan daripada unta..aishhh..minyak unta la..hati unta la..tuh semua nak suh kitorang 1 family gune..nasib baik akar2 kayu ke tah ape jenis akar orang yang tukang jual tuh semua tak tau nak cakap kat kitorang macam mana..kalau tak mau jugak ibu tuh beli jugak..














    Si Chibby nih, time nih je pakai set songkok nih semua..nanti kejap lagi dah bertukar jadi macam cyclops pulak..haha budak nih memang tak tahan lama pakai songkok..


    2 comments:

    Zie Madini said...

    jelesnyaaaa zie baca entry ni. teringin gak nk ke sana n buat umrah gak taw. tp belum mampu :(

    Isteri kepada Suami said...

    zie: insya-allah zie..ade rezeki tuh nnt..doa byk2 taw..