Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Family

  • Monday, July 16, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Happy Monday!! selamat bekerja uols...hehe sofia cuti arinih...semangat2!! ohh ye, minggu nih kire minggu terakhir untuk bulan Syaaban..Sabtu nih dah 1 Ramadhan...pada 1 Ramadhan tuh nanti bermakna, telah 395 suami sofia bersama Maha Penciptanya..


    Minggu lepas sofia dengar ceramah ambang ramadhan..Ust tuh ade sebut, yang di syurga nih untuk para lelaki ada bidadari untuk mereka..dan untuk perempuan pula, suaminya yang teramat handsome dan sempurna..pasangan yang akan bersama di syurga..ya Allah, betapa la sofia nantikan saat tuh..sofia memang tak sabar sangat nak jumpa Mohd Syukri..rasa rindu sofia pada die sampai dah tak tahu nak di ibaratkan seperti apa...dan dengan keizinan Allah swt, sofia menjadi kuat even lemas dalam kerinduan..


    Untuk hari ini, sofia akan tunjuk gambar..serious sofia tak ingat ni kawasan mana..banyak gile kawasan sejarah yang kitorang pergi sampai tak ingat dah nama tempatnya...

    Sofia dengan Haziq...




    Di antara ahli keluarga yang sempat kitorang tarik untuk amik pic..yang jubah kelabu, tula nanny kitorang, Tok Mi..




    Yang jubah putih nih ustaz fazli yang memimpin kitorang sekeluarga..act, ust nih pun sedare kitorang..kire pangkat anak sedara tok mi..hehe, kalo kat Muar nih, memang la aii..pusing-pusing pun sedare sendiri rupenye...




    Sofia dengan ibu...




    Sofia tukang snap..sebab tadi sofia dah dapat amik dengan ibu, nih chibby pulak..die mana boleh kalau gambar die tak ada...kalo korang tengok dalam camera..gile banyak gambar die..ade yang setiap second die snap muke die..budak nih memang kemaruk camera...





    0 comments: