Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jualan Anjuran KPDNKK

  • Monday, July 30, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera





    Last week, mula ari Rabu kalau tak silap sampai Ahad (semalam) siapa yang pergi jualan dari kilang tu? Anjuran KPDNKK..tempat diorang buat nih pun dekat je ngan bangunan KPDNKK tuh..mmg ramai orang yang datang sana...sofia pulak tak la dan-dan tuh juga pergi bila dapat tahu..ari Jumaat tuh baru sofia pergi..memula cam malas nk pergi sebab tak rasa pun ada pape nk beli..tapi bile dengar diorang kata barang branded dari kilang, nak juga tengok ghupernye kan...


    Ermmm..sofia pergi jugak..nak tahu apa yang buat pintu hati nih terbuka nk pergi jengah? sofia nampak orang borong air gas berkoyan-koyan..terus tertarik..malam tuh lepas selesai solat semua, sofia ajak Syaza..daris egi baju, sofia tak ada yang berminat, dari segi kasut n handbag, yang berkenan di mata tak ada..



    Yang dalam gambar2 nih jelah yang buat sofia tertarik untuk beli..balm yang comei dari Sasa..sofia ingat price die nih memang khas untuk jualan time nih..sekali kannnn...semalam sofia pergi Sasa..laaaa...harganya sama jer...ermmm so, tak beli time jualan nih pun tak apa..sampai semalam, Sasa still jual price yang sama dengan price time jualan nih...Selain balm, sofia ade juga sambar eye liner dan mascara juga dari Sasa..




    Selain tuh, harus la makanan dan minuman..bekalan di rumah sepanjang bulan puasa nih..first time nak rasa nes tarik tuh..ingatkan dah berazam tak mau amik nes lagi..tapi kan, lepas sahur sure mengantuk giler weyh...nak tak nak kene juga sekali sekala la amik..bukan ari-ari la..hehe..pastu milo..memang dah nak abis yang kat umah tuh..yang selain tuh free..


    Sofia saje je tanya, tak de free ke? kot-kot la die nak kasi milo 1 pack lagi ke kan..sekali tuh die bagi mug dengan bekas maggi tuh...ala...ingat nak kasi milo lagi 1 pack...hehe..apa pun sofia tetap bersyukur dapat juga free dari tak ada langsung kannnn...

    0 comments: