Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cuci Mata..Hirup Udara Segar

  • Monday, July 9, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Weekend sofia agak pack..sabtu dan ahad sofia keluar merayap..hehe..korang punye weekend camne? Sofia rasa kalo kat Putrajaya nih, major nye akan keluar bile weekend..lagi la tengah ada floral tuh..yang tak minat bunga pun sure akan ke sana mhirup udara 'segar'..ahaks..'segar' la sgt..



    Kali nih sofia share gambar2 time ke floral tuh dulu yer..serious sofia bukan jenis yang minat bunga..so sorry...im not that kind of woman...tapi, kali nih pegi ke floral nih atas kehendak 'mem' besar yang meng'order' bunga orkid..yelaaaa buuuu....nih orang pergi nih...



    Nih pun tunggu ari terakhir floral nih baru sofia pergi..hahaha..jangan arap nak pergi time ari kerja ke awal2 arituh..memang tak le kan...nih pun, ibu dah call sofia ngan syaza banyak kali tanya dah beli ke tak pokok orkid die..haha..



    Ok fine..tapi..tapi...sofia kan tak minat benda2 macam nih sangat kan...tapi, bila sampai sini..serious rasa cantik pulak..haha..yes..sy tahu bunga memang la cantik..tapi rasa macam serabut bila banyak sangat bunga nih...tapi, time sofia pergi nih tak rasa serabut pun..even ditambah dengan pengunjung yang amat la ramai..



    Better yang nih kot dari pergi karnival belia arituh...fuhhh tuh serious tak tahan sesaknya..serabutnya...memang tak tahan..



    Sebenarnya, hiasan bunga-bunga nih ada yang pertandingan..rasanya dah lama pertandingan diadakan dan bila pameran ni diadakan diorang tayang hiasan masing-masing...memang serious cantik..



    Ada juga hiasan yang mewakili setiap negara..memang kreatif diorang nih semua la..



    Tapi...even cantik mana pun..perasaaan tuh tak sampai mendalam sangat la..sebab sofia still tak ada perasaan nak decor umah sofia dengan bunga-bunga nih..biarlah cukup umah ibu tuh je penuh ngan taman bunga die..



    Pada pendapat sofia la...dari tanam bunga-bunga nih baik sofia tanam sayur-sayur ke cili..ade la faedahnya juga..dah ada hasil boleh buat masak..dah tak payah pegi beli2..sofia paling bercinta nak keluar umah semata-mata nak carik barang-barang runcit je..kalau boleh, ade yang online..memang la sofia orang paling rajin gunakan...tapi, belum ada..ade sesiapa yang berminat buat jual barang runcit online tak? kalau ada bagitau la...sofia akan jadi pengunjung setia site korang..hehe



    Ohh ye, yang korang tengok belakang sofia ngan belakang adik sofia nih ada macam bentuk insects kan? memang ada..nih diorang buat dari rotan..gigih betul siapa yang buat nih...serious rapi gile kerja tangan diorang nih...cantikk kan..





    2 comments:

    Zie Madini said...

    eee bestnyaaaa :) nak ikutt..hehe

    Isteri kepada Suami said...

    Zie : hahaha...larat ke nak jalan? sofia yg bw diri sndr pun penat pusg2 sni haha