Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bazar Ramadhan

  • Tuesday, July 31, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Sofia rasa tahun nih punya ramadhan boleh bilang dengan tangan bape kali je sofia pergi..kalau tak silap 3 kali je setakat nih..ok la kan pegi la jugak dari tahun lepas tak langsung..tahun lepas sofia sambut puasa dalam keadaan eddah..mana boleh pergi...


    Ermmm mungkin kerana faktor umur kot..keadaan yang penuh sesak nih..sofia amat la kurang minat..boleh pening jadinya..kadang-kadang migrain..penah sekali kena..setakat nih, bazar sofia akan letak sebagai pilihan terakhir..kalau dah buntu sangat nak masak apa..nak buka kat mana atau ada citer best nak tengok..memang sofia akan beli je kat bazar..


    Even balik keje, so far sofia lagi rela masak..lagi pun, bazar major menu ialah nasi..semuanya berasaskan nasi..sofia pulak dah biasa cara family sofia buka dengan bukan menu nasi kecuali nasi ayam..pernah beli kuih kat bazar..my fav popia sambal..tapi tak sama macam first kat melaka dulu time tengah study..second tak sama jugak yang kat bazar sg. abong muar..hehe..


    Dan apa yang sofia rasa selalunya sama je dengan syaza..tuh la sebabnya kami tidak meletakkan bazar sebagar pilihan utama dalam berbuka puasa ^_^




    0 comments: