Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

2nd Week In July

  • Thursday, July 12, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera



    Yea..yea..belum lagi jumaat sofia dah nak conclude kan citer untuk minggu nih kann..hehe..sok dah tinggal jumaat je..pastu dah weekend..citer weekend kite bawa ke next week yer..hopefully ianya seronok sebab memang ada plan pelbagai untuk weekend nih..plus, sofia cuti isnin sampai rabu..hehehe..just wait n see la untuk tahu ceritanya yer..hehe





    Kire minggu nih merupakan minggu 2nd last sebelum sambutan Ramadhan..subhanallah..dah dua kali sofia sambut ramadhan nih sendiri tanpa suami..sofia masoh lagi diberi peluang untuk bertaubat dan mengumpulkan pahala untuk kehidupan dan kebahagiaan yang abadi nanti..even sofia sedih, tapi sofia harus bersyukur kerana diberi peluang untuk mempertingkatkan lagi amal yang sedia ada dan yang pasti ianya bukan lah untuk sofia sorang je tapi juga untuk suami sofia..apa pun yang sofia dapat, setiap satunya, sofia hadiahkan buat suami sofia yang sofia cinta dan sayang seumur hidup sofia, Mohd Syukri...


    Office sofia makin lama makin busy dengan perseiaan sistem baru..tapi alhamdulillah, still belum lagi ade balik pukul 3 pagi..diorang manage dengan begitu perfect..


    Even busy, diorang still tak lupa dengan kemunculan Ramadhan tidak lama lagi..kagum dengan mereka ini..dan untuk itu, semalam office ada buat jamuan ringan untuk ambang ramadhan..nak buat minggu depan sofia rasa ramai yang tidak ada..so maybe tuh yang decide this week..ok..jamuan yang simple dan still happening...


    Ohh ye, gambar cawan kat atas tuh amik time majlis..hadiah birthday dari persatuan...haha..ade persatuan yer..




    Okla, untuk arinih tiada banyak cerita sangat, sebab pepagi lagi pc sofia buat hal dengan keep on restart..dah la tengah menimbun kerja..mana isu dari emel nak kena solve..user yang calling lagi..haha..tp tak ape..as long i love my job..its no big deal for me..hehe..cuma tak dapat la nak story panjang..Happy Thursay uols!!




    0 comments: