Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

The Best Ice Cream at Arab

  • Thursday, June 21, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..




    Nih sofia dengan adik sofia, Haziq..besar kan die..ramai orang ingat die nih abang sofia..padahal die nih adik sofia yang no.3..even die adik, tapi die orang kuat family sofia untuk segala perkara..



    Act gambar 1 dan 2 nih semua kitorang amik time lepas subuh..sementara tunggu family member yang lain untuk breakfast..

    Lepas breakfast kitorang proceed dengan program seterusnya iaitu ziarah makam n Raudah..


    Gambar-gambar ice-cream nih chibby first belanja pakai duit die..haha..excited betul budak nih lepas tukar duit..


    Sementara tunggu yang lain nih la chibby pergi beli-beli dengan Haziq..hotel kitorang memang dikelilingi kedai-kedai dan food court..dan belakang hotel masjid nabawi..jadi kitorang tak la kelam kabut sangat untuk pergi masjid..


    Nih pada sofia macam ala-ala ice-cream dekat Cream&Fudge Factory..memang super sedap..nak-nak kat sini yang paling best adalah manggo..baik ice-cream atau pun jus..memang terbaik..nih satu cup kecik 8 riyal..tapi puas hati sangat rasa die..

    Terlalu seronok sangat kat sini..sampai sofia sendiri tak tahu nak gambarkan perasaan sofia bila berada kat sini..kat sini sofia terasa dekat sangat dengan Allah swt..setiap kali berdoa atau solat terasa seperti kita berbual dengan Allah swt..

    0 comments: