Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dialah Oumar

  • Friday, May 4, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...



    Aunty sofia baru balik umrah..sofia panggil dia Mak Ta..

    So, time cuti kitorang pergilah ziarah..time kitorang sampai nih Mak Ta betul-betul baru sampai dari airport..

    Abah siap pesan dengan Abg Redza, "jangan kasi mak ko tido dulu.."

    Abah siap tak kasik adik die rest sebab nak jumpa sangat..dapat aura fresh dari Mekah lah konon-kononnya..hehe

    Bila dah sampai umah Mak Ta tuh..semua orang berbual la..abah, ibu, Mak Ta, abg Redza nih semua berkumpul berbual..dengar perkembangan terbaru kat sana..

    Tapi sofia ngan adik-adik sofia pergi kerumun cucu-cucu Mak Ta..

    Kalau nak ikutkan bukan susah nak jumpa diorang nih..tapi sebabkan masa masing-masing sangat pack..membuatkan kami susah untuk berjumpa..jadi sekali dah jumpa memang tak boleh kasi lepas peluang untuk peluk budak-budak nih..terutama yang kecik nih..(buat sementara nih Oumar nih la yang kecik..)



    Even jarang jumpa..budak sangat peramah..hehe..senang masing-masing nak peluk die..bau baby...

    Die bukan jenis senang nak nangis..tapi die agak lasak..haha

    Tengok muke die nih dah cukup rasa nak pelukkkkkk je kuat-kuat...



    Masing-masing amik turn nak dukung si Oumar nih..

    Chibby pun ada hati nak dukung juga..kire Oumar nih yang first la..budak kecik yang die dukung..semua risau tengok die dukung si Oumar nih..

    Hehe untuk family sofia, chibby kan yang bongsu..mana la ade adik ke budak kecik kat umah nak die dukung..tuh yang dapat si Oumar nih jenis tak nangis..memang die tak lepas peluang la nak dukung budak nih..

    Sampai senget-senget badan Chibby sebab dukung Oumar..sofia tak sempat nak amik picture die..sebab standby belakang Chibby yang dukung Oumar..hehe



    Oumar nih sangat bagus..suka tengok die selera je makan nasi..siap bertambah..

    "Chib, awak pun kalah dengan Oumar..awak makan sikit je..tengok Oumar..nanti awak pun kalah wrestling dengan die.."

    Gigi dah ada 4 setengah..

    Tapi dalam bulan nih sama ada hujung bulan atau awal bulan depan, Oumar nih dah jadi abang dah..

    Dah la die cepat jealous kalau akak ke abang die peluk mummy die..kuat betul cemburu..kecik-kecik dah nampak..hehe..tapi cemburu-cemburu pun die tak nangis ea..

    Kagum dengan budak kecik nih..pandai die sorok air mata die...hehehe



    1 comments:

    lily lotus said...

    cute :) just like u sis, hehe