Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

{Sales} Perfume Lovers

  • Friday, April 6, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..


    Siapa pencinta perfume?? Yang suka buat collection perfume??

    Sofia ada berita menarik...

    Sofia sendiri seorang pencinta perfume..memang addicted dah pun..ketagihan yang dialami nih bukan lah sekarang baru ada tai dari sofia sekolah rendah lagi..

    Kebanyakan member-member sofia, bila dah masuk area remaja lebih suka try product-product muka..tapi sofia lebih ke arah perfume testing..hehe..test semua jenis perfume yang ada kat supermarket..

    Tabiat dari kecik nih masih kekal sampai sekarang..dan waktu tunang n kahwin..perfume merupakan barang yang wajib ada..hehe

    Sofia suke perfume nih mula-mula bau die..tapi sekarang nih lebih tertarik dengan design botol-botol die yang sangat unik..dan tuh merupakan antara hobi sofia..perfume bottle collection..



    Bagi korang yang mempunyai habit yang macam sofia ni kan, ada satu nih yang memang jual secara online and ada discount!!!

    Korang boleh try tengok perfume mana yang menjadi idaman hati, dan yang pasti ianya ada discount!!

    Jom beli perfume..click sini

    0 comments: